facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Orchideën Hoeve

De Orchideën Hoeve
"Ver reizen voor een jungle-expeditie? Helemaal niet nodig! Onder het dak van indoorpark de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een imposante junglewereld die wacht om door jou ontdekt te worden. Hèt uitstapje voor het hele gezin.Maak je op voor een meeslepende reis door talloze themawerelden en ervaar het mooiste uit de tropen binnen handbereik. Dwaal tussen flamingo’s en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, rolstoel- en kindvriendelijk en zeven dagen per week geopend."
Adres: Oosterringweg 34 , Luttelgeest 8315 PV, NL
Telefoonnummer: 0527 202 875
Stad: Luttelgeest
Route: Oosterringweg 34
Postcode: 8315 PV


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: orchideeën hoeve restaurant, waar ligt luttelgeest, orchideeën hoeve korting, korting orchideeënhoeve 2018, vrijkaarten orchideeënhoeve, orchideeënhoeve anwb, orchideeënhoeve openingstijden, arrangement orchideeën hoeve
Recensies
Mooi dagje uit. Het hele gezin vond het leuk. Er zijn planten, dieren en een speeltuin. De kinderen kunnen een speurtocht doen voor een euro. Daarnaast een souvenir winkel en een goed restaurant. De medewerkers zijn vriendelijk en de service is goed. Ook in het Jungle restaurant vriendelijke mensen en goede prijzen. Niet duur en lekker eten. Als lid van de ANWB krijg je als je de tickets bij hun koopt ook nog gratis koffie met lekker gebak. Het parkeren is gratis.
Een van de mooiste dieren/planten tuinen in nederland, grote verscheidenheid aan planten en dieren zoals aapjes en ringstaartjes en verschillende mooi tropische vogels en vlinders het eten is top alleen wel flink aan de prijs wat jammer is aangezien je zelf geen voedsel mag mee brengen! Het personeel is vriendelijk en let goed op de dieren dat is te merken! Al met al zeker een aanrader!
Leuk uitje voor het hele gezin. Je waant je echt even in de tropen. We zijn leuke weetjes te weten gekomen ovee de dieren die er zitten. Ook de show is leuk entertainment. Alles ziet er tip top verzorgd uit. Personeel is super vriendelijk. Je kunt zien dat bedrijf vanuit een droom tot stand is gekomen. Mooi!WachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Wij vonden het erg leuk. Het is best groot qua oppervlakte en door de verschillende thema's raak je niet snel uitgekeken. Mooi opgebouwd, veel mooie planten en bloemen en mooie looproutes. Je komt een verscheidenheid aan dieren tegen, en ja de vlinders zijn wel heel mooi om te zien! Het restaurant biedt genoeg keuze aan broodjes snackjes en taartjes. Ook aan de kids is gedacht, er is een leuk speelparkje met klimtouwen glijbanen en waterpret. En tot slot wat winkeltjes waar je best leuke dingen kan kopen. Wij hadden er in eerste instantie niet teveel van verwacht maar we waren positief verrast.
De Orchideeënhoeve is uitgegroeid tot een overdekte attractie voor zowel volwassenen en ouderen als gezinnen met jonge kinderen. Ik moet zeggen dat door de populariteit van de jonge gezinnen het voor de overige doelgroepen iets minder aantrekkelijk is geworden. Het is er namelijk best druk en er zijn jonge ouders die vergeten hun kinderen in toom te houden. De medewerkers van de hoeve kunnen daar niet veel aan doen. Zij zorgen steeds voor een geweldig goede sfeer, het is schoon, goed verzorgd, vriendelijk en ga zo maar door! De passie voor de Orchideeën en veel andere plant- en diersoorten is nog net zo goed voelbaar als voorheen. Bijzonder hoe goed alles eruit ziet en hoe echt het is. Gelukkig ook geen gezeur over klimaat en diversiteit; we mogen zonder politieke overtuigingen of schuldgevoelens van de prachtige thema’s van het park genieten. Kortom een aanrader voor iedereen met passie voor natuur en ook leuk voor gezinnen met jonge kinderen!
Fantastisch dagje uit. Veel mooie planten en dieren en dat je voer kunt kopen is ook al zo leuk voor vissen, schildpadden, eenden en de vogels. Grote winkel erbij op het eind. Leuke paden langs de route. Wel vonden we op sommige plekken dat de route wat beter aangegeven kan worden. Prima horeca, wel een beetje aan de hoge kant qua prijs.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Welcome to the jungle.... Het ziet er binnen prachtig uit. Het isngoed verzorgt, de paden goed begaan baar ook met krukken. Kids hebben er veel gespeurd naar de mooie dieren en planten. Jungle theater erg leuk en de dieren krijg je goed tezien. Alleen jammer dat het winnende vak geen prijsje krijgt Het speeltuin met water ideaal met het warme weer. Wat we wel gemist hebben is een buiten gedeelte met speeltuin ennof dieren.
Prachtige tuin, leuk dagje uit voor alle leeftijden. Goed rolstoelbegaanbaar op de 'algemene' paden. Wat zijpaden met trappetjes helaas niet, maar alsnog dan een geweldige beleving. Leuk om de vissen te voeren ná het voederen van de Lori's. Ze gaan helemaal los voor het voer, leuk om te zien. Deze tuin heeft ons zo positief verrast, naar onze mening de mooiste tuin van Nederland. Mooier dan de bush in Burgers Zoo. En Jungola van Wildlands valt ook in het niet. Echt een aanrader dus, en wij komen ook zeker terug. De meervallen hebben we ook gevoerd, wat een grote vissen zijn dat, je krijgt 5 garnalen voor een euro en kan deze geven met een grote pincet, gebruik deze want ze happen echt! Bij het voeren van de eenden eten de Flamingo's mee en ze komen nieuwsgierig dichtbij. Gratis parkeren op het terrein. Aansluitend hebben wij ons dagje uit gecombineerd met het eten van een visje in Urk. Op 16 minuten rijden afstand. Tip: van te voren voer kopen vooral indien je geen 50 cent of euro op zak hebt.
Het is een prachtig opgezette multifunctionele Jungle . Er is een grote diversiteit aan bloemen planten dieren. Voor jong en oud is hier wT te doen en te zien . Het is prachtig onderhouden. Ook voor de inwendige mens wordt hier goed gezorgd. Een aanrader om naar toe te gaanBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Erg leuk. Groter en leuker dan wij verwacht hadden. Vermoedelijk voor mensen met jonge kinderen een echt dagje uit, als volwassenen ook een paar uur wat je ook eenvoudig kunt verlengen door wat vaker te zitten, kijken en genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid