facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Opslagconcurrent

De Opslagconcurrent

Info

De Self-storage specialist van Lelystad! Alle maten opslagruimtes + buitenstalling.

Geschiedenis

De Opslagconcurrent Lelystad heet u van harte welkom!

Bent u opzoek naar de makkelijkste en meest betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoefte, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
De Opslagconcurrent is de Self-Storage specialist van Lelystad!

Over ons:

U kunt bij ons terecht voor:
-Self-storage. Alle maten opslagruimtes voor elke situatie.
-Stalling van motor, auto, caravan, camper en boot.
-Verkoop verpakkingsmaterialen.
-Verhuur aanhangwagens.

Meer over ons:

Bij De Opslagconcurrent staat kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ook willen wij onze klanten altijd de beste service geven.

U bent van harte welkom op de vestiging voor een geheel vrijblijvende rondleiding en advies op maat.

De koffie staat klaar!

Al onze klanten kunnen te allen tijden van onderstaande aanbiedingen en services gebruik maken!

-Gratis aanhanger.
-Geen inschrijfkosten.
-U betaalt geen borg.
-De Self-Storage units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00
uur tot 23.00 uur d.m.v. een persoonlijke toegangscode. De stalling is
24/7 toegankelijk.
-Alle units zijn verwarmd en geventileerd.
-U kunt binnen laden en lossen.
-Elke dag opzegbaar met 14 dagen opzegtermijn.
-24 uur per dag maximaal beveiligd d.m.v. camerabewaking en
geautomatiseerd toegangssysteem.
-Goede verzekeringsmogelijkheden.
-Gratis en zo vaak als u wilt verhuizen naar een ander opslagformaat.

Adres: Vaartweg 68, 8243PP Lelystad
Telefoonnummer: 0320-411688
Stad: Lelystad
Route: Vaartweg 68
Postcode: 8243PP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noordersluiskwartier Noordersluiskwartier 357 meter Fijne beveiligde afgesloten plek om je boot te stallen of aan een steiger te hebben....
GaragePark Lelystad GaragePark Lelystad 7 km Prima plek om je spullen op te slaan, super beveiligd. Alleen beetje jammer dat er ge...
Recensies
Wij zijn al jaren klant bij De Opslagconcurrent. Wij zijn erg tevreden over de opslagfaciliteit zelf, de flexibiliteit die het bedrijf ons biedt alsmede de prettige en professionele manier hoe de mensen van het bedrijf de klanten benaderen. Aanbevelingswaardig!
Doordat wij onze garage helemaal vol hebben en nodig moeten opruimen gingen we kijken naar een tijdelijke ruimte om alles even op te slaan. De opslagconcurrentie was de goedkoopste optie. Voor 45 euro per maand hadden we de kleinste opslag. We hebben gekozen voor een buitenopslag omdat je zo lekker de auto ervoor kwijtkan. Heerlijk!! Je krijgt een nieuw slot uit de verpakking met een sleutel om je opslag op slot te doen. En een code om het grote hek open en dicht te doen. We konden ook voor een dag gratis een overdekte aanhanger meenemen om de boel te verhuizen.
Super fijn bedrijf om een box bij te huren. Terrein is netjes, veel ruimte tussen de boxen en de mogelijkheid om twee keer voor niks een dichte aanhanger te mogen gebruiken. De communicatie verloopt heel goed, de mensen daar heel vriendelijk en behulpzaam. De boxen zijn ruim, schoon en netjes. En de huurprijs is heel goed te doen in vergelijking met andere opslagbedrijven. Wellicht maak ik er in de toekomst weer gebruik van. Bedankt voor de afgelopen periode!
Super geregeld, heel vriendelijk en meedenkend. Fijn om een rondleiding te krijgen waar alles duidelijk uitgelegd wordt. Mooie opslagruimtes, netjes en gebruiksvriendelijk. Top service.
Ik werd supervriendelijk ontvangen bij De Opslagconcurrent. Na de rondleiding kan ik zeggen dat ze beschikken over goed verzorgde en nette opslagboxen, zowel binnen als buiten. Ik heb gekozen voor een buiten unit. De unit is zelfstandig bereikbaar, ook buiten kantooruren. Dit was voor mij een belangrijk punt. Bovendien is de ruimte goed geïsoleerd en geventileerd. Het terrein is goed beveiligd. Al met al een scherpe prijs voor een uitstekende dienst.
Vriendelijke mensen goede service en niet duur
Goede opslag prijzen zijn redelijk. Alleen de openingstijden van het personeel is gortig. 4 u per dag is naar mijn mening weinig.
Lange tijd gebruik gemaakt van deze opslag. De mensen daar zijn behulpzaam en vriendelijk. Altijd behulpzaam waar mogelijk. Een dikke duim voor dit bedrijf. Niet voor niets dat bijna alles is verhuurd. Pak je kans als er weer wat ruimte vrij is. Zal je geen spijt van krijgen.
Ik hoefde niet lang na te denken om hier een box te huren. Zeer sympathiek personeel en na een persoonlijke rondleiding en een gedegen uitleg van de procedures had ik er direct een goed gevoel over. Alles ziet er keurig netjes uit en de toegang is heel goed geregeld. Geen borg, een opzegtermijn van slechts 2 weken na de eerste maand en een gratis aanhanger voor 2 dagen. Ik had geen bedenktijd nodig, dus direct het contract getekend.
Zeer professioneel personeel, met verstand van zaken én van mensen. Michel heeft ons vooraf een rondleiding gegeven met een heldere uitleg. Goede prijs voor goede service! Onze spullen met een gerust hart opgeslagen! Zeker een aanrader mocht je opslag nodig hebben voor korte of langere duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid