facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oosterpoort

De Oosterpoort
"SPOT Groningen programmeert popmuziek, klassieke muziek, theater, cabaret en dans in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg én op andere locaties in Groningen."
Adres: Trompsingel 27 , Groningen 9724 DA, NL
Telefoonnummer: 050 368 0204
Stad: Groningen
Route: Trompsingel 27
Postcode: 9724 DA



op zoek naar gerelateerd: de oosterpoort geplande evenementen, oosterpoort parkeren, oosterpoort agenda 2018, oosterpoort inloggen, de oosterpoort oosterpoortwijk geplande evenementen, direct oosterpoort, oosterpoort rijschool, rodriguez oosterpoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juan Carlos Juan Carlos 286 meter De dansschool biedt een degelijk assortiment aan stijlen van het 'Latin' spectrum aan...
Keldercafé Merlot Keldercafé Merlot 463 meter Geweldige wijnbar, de triple citra duvel en de verdejo zijn heerlijk, echter valt dit...
Het Concerthuis Het Concerthuis 575 meter Lekkere gerechtjes om te delen; vooral de tofu, asperges & het emmertje ras patat...
De Tapperij De Tapperij 692 meter nooit heen gaan zomaar word je bij je keel gepakt en eruit gestuurd maarja wat verwa...
Huize Maas Huize Maas 800 meter Hier prima gegeten voor een oké prijs. Prima Grand Cafe Personeel was wat afwezig.
Infoversum Infoversum 1 km
Recensies
Mooie locatie waar je voor veel terecht kunt gisteravond was het Dream Theater maar ook mooi voor klassieke muziek. Kluisjes aanwezig en garderobe. Mooie grote zaal.
Mooie plek om een concert te zien, duidelijke borden waar wat is. Vriendelijke mensen bij het restaurant en elders. Ook handig te kunnen reserveren voor je concert waarbij het eten aanzienlijk sneller geserveerd wordt.
Geweldige avond gehad. Uiteraard was Flemming top. Er was genoeg parkeergelegenheid, ruime zaal waarbij het niet te vol gedrukt werd. Vanuit alle hoeken was het goed zichtbaar.
Een top avond gehad. Ruime entree en vlotte bediening bij garderobe en horeca door vriendelijk personeel. Daarna genoten in de kleine zaal van de van de band. Opvallend hoe handig het ook hier was ingedeeld. Met groot gemak kon je voor, tijdens en na het concert snel een drankje en een beperkt hapje uiteraard halen. Enige minpuntje is de prijs van het naastgelegen Q-park maar ach gemak is ook wat waard toch.
Gezellige concertzalen. In de grote zaal meerdere bands gezien. 2x naar de kleinere zaal geweest. In de grote zaal heb je zitplekken voor wie op tijd aanwezig is en wil zitten. 3 euro ? Weet ik niet meer helemaal zeker voor jassen afgeven. Gewoon pinnen voor drinken. De wc's van de dames waren de laatste keer niet geweldig. 1 defect en de andere twee spoelden met zo'n kracht door dat het water over de bril kwam en op de grond.
Prachtige ruime zaal met goede keuze uit zitplekken, zo ook 2 zijdig balkon. Tip voor de zitplekken, kies voor een stoel op de 4de rij of hoger, anders kijk je namelijk tegen de mensen op de staanplaats aan, hierdoor zie jezelf helemaal niets.
We zijn er geweest voor het concert van Blof. jas opbergen gaat dmv kluisjes en een app. Dit werkt heel erg goed. Er kunnen ongeveer 4 jassen in een kluisje. De akoestiek was goed tot zeer goed.
Leuke gezellige sfeer , waar men in een kleine niet al te grote locatie een concert kan bijwonen. Aan te bevelen
Ik was een tijd niet in de Oosterpoort geweest. De horeca is netjes op orde en het concert van Julien Clerc was prima. Geluid was goed en we hadden mooie gereserveerde plaatsen. Jammer dat de parkeergarage niet meer binnendoor bereikbaar was en dat er geen voordelige en handige uitrijkaarten meer zijn.
Leuke locatie voor een avondje gezelligheid. Ik ben hier met een vriendin naar Arjen lubach geweest. De groene bankjes zitten wel verschrikkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid