facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ontmoeting

De Ontmoeting
Adres: Stationsstraat 133 , Ermelo 3851 ND, NL
Telefoonnummer: 0341 553 286
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 133
Postcode: 3851 ND



op zoek naar gerelateerd: EigenwijZ Ermelo, De Ontmoeting Nijmegen, Restaurant Ermelo, Postkantoor Ermelo, Openingstijden de Ontmoeting, De Ontmoeting Epe, Brunchen Ermelo, Chocolaterie Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Rimboe In de Rimboe 2 km We hebben genoten van onze tijd 'In de Rimboe'. Kleine camping middenin de bossen. Me...
Recensies
Gezellig geluncht met moeder en dochter. Prima eten en gezellige bediening. Onze kleine hond was ook welkom en heeft een nieuwe fan gescoord. Vegetarische menuopties: Weinig vegamogelijkheden als je een normale maaltijd wil dwz geen pannekoek
Was lekker, aardige mensen. Mag alleen wel dat t per gang geserveerd wordt. Je eet anders automatisch te snel Eten: 5/5
Ruime keuze menu kaart,prima service en erg vriendelijk personeel Parkeren: Grote parkeerplaats maar wel met parkeerkaart gedurende de dag.
Omdat we een voorliefde hebben voor etablissementen waar men werkt met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt hier iets gedronken. Niet ons restaurant. De leidinggevende schoot direct op ons af. Kwam nogal afstandelijk over. Dit ook naar zijn personeel. Hij straalde weinig empathisch uit, wel gejaagdheid. De bediening was vriendelijk evenals de dame achter de kassa. Koffie en thee waren ook prima. Voor ons kwam het over als een restaurant dat te zeer zijn best deed om niet anders te zijn. Terwijl daar helemaal niets mee is.
Heerlijke pannenkoek gegeten. We waren met een grote groep, maar prima service/bediening!Eten: 4/5
De sfeer en de hygiëne gaan hard achteruit. Ik ga er in ieder geval niet etenEten: 2/5
Bestelling duurde wat lang, maar ja de officiële kok was ziek. De invaller heeft het toch maar weer prima geregeld. En we hadden de tijd.
Goede bediening en overheerlijke pannenkoeken, de keuze is reuze daar.
Met collega's een chocoladeworkshop gedaan, dikke pret! Bovendien werden we goed verzorgd door de fantastische medewerkers! En wie wil er nou niet met een tasje vol chocola naar huis?
Altijd leuk om hier te zijn. Ontzettend leuk en lief personeel. Je kan hier zowel taarten maken, bonbons maken als iets lekkers eten. Bijvoorbeeld een broodje of een pannenkoek. Ook kan je er blond service halen. Kortom een top restaurant en bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid