facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek

Info

Beleef een avontuur in De Ontdekfabriek in Eindhoven! Binnen én buiten. Voor gezinnen, scholen en bedrijven. Kijk op onze website voor de openingstijden.

Geschiedenis

In en om onze oude verlaten fabriek beleef je fantastische avonturen.
Binnen én buiten, dus bij goed én bij slecht weer!

Je bekijkt een spannende speelfilm en je bouwt zelf uitvindingen. Je ouders doen mee of genieten samen met jou van een hapje of drankje in het barretje.

Elke zondag en elke woensdagmiddag en op heel veel zaterdagen zijn we open. Op die dagen is het het allerleukst voor kinderen tussen ongeveer 6 en 12 jaar. Je kunt gewoon komen, reserveren is niet nodig!

In de vakanties zijn er vaak extra openingsdagen!

Scholen kunnen reserveren op normale 'schooldagen'.

Zien we je snel? Doe wel je oude kleren aan!



"In en om deze oude fabriek kun je volop avonturen beleven: spelen, ontdekken en je eigen uitvindingen bouwen. Een superleuke plek voor gezinsuitjes, schoolexcursies, kinderfeestjes en bedrijfsevenementen."
Adres: Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven
Telefoonnummer: 0407873506
Stad: Eindhoven
Route: Torenallee 22
Postcode: 5617 BD



op zoek naar gerelateerd: Ontdekfabriek Eindhoven review, preHistorisch Dorp, Philips Museum, Motion Imagination Experience, Uitvindfabriek Breda, Middeleeuws Eindhoven, Binnenspeeltuin Eindhoven, Eindhoven Museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op Noord, actief ontmoeten Op Noord, actief ontmoeten 3 km Veel aktiviteit, en super aardig personeel bij het terras! Heerlijk in de zon zitten ...
123 speelparadijs 123 speelparadijs 4 km Gisteren voor het eerst bezocht. Kleiner dan verwacht, gedeelte vanaf 4 jaar wat saai...
Speelpark de Splinter Speelpark de Splinter 4 km Erg leuke speeltuin welke gratis te bezoeken is behalve op zondag en feestdagen, dan ...
Speeltuinvereniging Sint Joseph Speeltuinvereniging Sint Joseph 4 km Hele leuke overzichtelijke speeltuin en ook nog eens goedkoop. Een klein min puntje i...
Recensies
Wat kan ik er van zeggen? Gewoon geweldig kleine jongen heeft het erg goed naar zijn zin gehad en heeft hele middag heerlijk gebouwd.
Leerzaam, veel variatie van materialen en gereedschappen, actief bezig zijn , kinderen kunnen hier hun creativiteit kwijt. Superleuk! En nog leuke knutselwerkjes mee naar huis.
De kinderen 12 en 8 vonden het prachtig, voor de racebaan met zelfgemaakte autootjes. Leuk en leerzaam als alternatief voor de standaard indoor speeltuin.
De prijs aan de kassa is 8,50 en geen 9,03 per ticket. Wat ik vreemd vind. Ook laten ze per filmpje zien en adverteren ze binnen en buiten… maar het is enkel binnen. Voor mij een enorme tegenvaller prijs kwaliteit komt niet overeen.
Wat een leuk kinderfeest heeft mijn zoon hier gehad. Betaalbaar. Verrassend. Leuke verschillende dingen te doen. Je kunt als groep maar ook individueel aan de slag. Knutselen. Zingen. Lassen. Bouwen. Spelen. Top!
Een leuke plek om met je kids een paar uur te knutselen met techniek
Heel leuk voor kinderen van 6-13 om zelf een auto van hout te maken en daarna ermee een wedstrijd te doen wie het snelste een helling afrijdt, acteur te zijn in je eigen film, een letter met een 3D-printer te maken, buiten een fles met wat water op luchtdruk wegschieten enz enz. Wel als begeleider je kids even op weg helpen in het begin van een activiteit.
Was bang dat mijn kinderen van 4 en 2 jaar misschien nog net te klein waren, maar ze hebben zich kostelijk vermaakt en wilden niet meer mee naar huis Heerlijk geknutseld, film gekeken en gespeeld.
Wat een leuk uitje is dit! Wij waren er rond 11 uur en hebben ons tot zeker 14.30 uur kunnen vermaken. We moesten weg, anders hadden we er zeker nog langer kunnen blijven. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan en als ze hulp nodig hadden konden ze daarom vragen. Eten en drinken kan hier ook nog voor een normale prijs.
Leuk en leerzaam uitje voor kinderen. Zeker 2 tot 3u plezier! Het jonge personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik miste wel de uitleg bij binnenkomst. Verder had ik niet verwacht dat ouders ook hetzelfde tarief entree moeten betalen. Hierdoor kwam ons middagje weg een stuk duurder uit dan vooraf gepland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid