facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ont-moeting Bennebroek

De Ont-moeting Bennebroek

Info

Koffie, vers belegd brood & broodjes, verse sappen, ontbijt & lunch

Adres: Zwarteweg 8, 2121 BC Bennebroek
Telefoonnummer: 023 2014093
Stad: Bennebroek
Route: Zwarteweg 8
Postcode: 2121 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij van Vessem Bennebroek, Van Vessem bestellen, Van Vessem Schalkwijk, Van Vessem oliebollen, Van Vessem Amsterdam, Brood bezorgen Haarlem, Van Vessem assortiment
Recensies
Heerlijke Latte Macchiato en gevulde koeken
Erg vriendelijke medewerkers en werd snel geholpen, lekker brood
Heerlijke broodjes! Maar vooral de vrolijkheid van Nikkie brengt mij naar deze bakker.
Heerlijke koffie lekker even kunnen zitten. Schoon overal zo het hoort
Ze vinden het belangrijker om zelf pauze te nemen en dan te gaan zitten kijken met hun kop koffie dat de klant staat te wachten. Echt het is dat dit de enige bakker in Bennebroek is, maar wat een pleuris mentaliteit. Zo ga ik niet met mijn klanten om. En ja ik hoef er niet te komen, maar de betere bakker zit in Vijfhuizen of Noordwijkerhout.
Lekkere koffie met bijbehorende lekkers. Eerlijk gezegd nooit brood van Van Vessem gegeten, dus qua brood geen idee, gebak is zeker in orde.
Lekker gebakjes, vriendelijk personeel en een hele lekkere koffie, ik raad dit aan
2 tosti's besteld rond 12:00 want we hadden een uurtje om te lunchen. We waren de enige klanten die in de zaak plaats namen. Na half uur wachten was er nog niks te zien of te ruiken. De drie medewerksters hebben alle tijd van de wereld want na ons zijn er maar 3 andere klanten in de zaak geweest. Na half uur gevraagd waar de tostis bleven. Het antwoord luidde: "Bijna klaar". Na nog een kwartier wachten zijn we, na alleen de lekkere koffie, vertrokken. De tostis waren nog steeds "bijna klaar". We moesten het "de volgende keer maar aangeven als we een tijd te halen hadden" . Misschien kunt u het tosti ijzer vervangen of rond luchtijd alvast aanzetten. Ook een reëele tijdsindicatie is zeer gewenst. Dat het tosti ijzer erg langzaam is, is iets waar klanten niet vanuit hoeven te gaan. Maar, geen zorgen... er komt geen volgende keer.
Winkel is matig gesorteerd. Als ik zondag rond 11 uur kom zijn er geen croissants, geen bruine puntjes en geen taartjes meer. Is me al vaker overkomen.
Zeer vriendelijk personeel en heerlijk brood. Vaste prik om tijdens een rondje fietsen hier een kopje koffie te drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid