facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De onderwijswerkplaats

De onderwijswerkplaats

Info

Extra hulp nodig met je huiswerk?
Lukt het plannen niet meer?
Kom gerust langs, want ik help je graag!

Geschiedenis

Huiswerkbegeleiding in Bolsward en Sneek op ma t/m vr van 14.00 tot 18.00 (Bolsward ma-wo-vr) (Sneek di-do). Persoonlijke begeleiding en bijles op afspraak, rekenbootcamps, faalangsttraining, rekenen en taal training MBO/HBO

Adres: De Warren 12, 8701 GX Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0617920201
Stad: Bolsward
Route: De Warren 12
Postcode: 8701 GX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WingCoach WingCoach 566 meter ONLINE HULP BIJ OPVOEDVRAGEN Ontvang binnen 24 uur antwoord op je opvoedvraag via wha...
Recensies
Ik had de eer om de aller-allereerste te zijn die huiswerkbegeleiding kreeg van Wouter. Om nu te zien dat Wouter best wel heel groot geworden is met de onderwijswerkplaats is ontzettend leuk. Ik heb heel veel geleerd door samen de dingen die ik niet begreep, te lezen en te bespreken.
Een plek waar je goed geconcentreerd aan de slag kan en je wordt geholpen met zelfstandig en beter leren. Zelf merkte ik echt een verschil en daardoor haal ik nu betere cijfers!
De onderwijswerkplaats is top! Wouter heeft mij perfect geholpen bij de rekentoetsen van de pabo. Maar ook bij het leren leren! Een investering voor jezelf en later!
Goede ervaringen. Werd goed geholpen bij de dingen die ik niet snapte. Voor mijn gevoel heb ik meer geleerd dan in het schooljaar.
Top, het was hier een leerzame en gezellige huiswerkbegeleiding. Goede ondersteuning en daardoor ben ik geslaagd!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid