facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De ondernemende vrouw

De ondernemende vrouw

Info

De Ondernemende Vrouw is al 15 jaar succesvol (online) ondernemer en helpt graag andere ondernemers met hun marketing, strategie en social media.



"De Ondernemende Vrouw helpt ondernemers te groeien met hun bedrijf door de juiste inzet van social media.Trainingsaanbod:* ONLINE TRAININGEN - te volgen in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt* GROEPSTRAININGEN - het complete trainingsaanbod vind je op mijn website onder trainingsaanbod* 1 OP 1 ADVIESDAGEN - tijdens deze dagen kan ik je alles leren over:1. inzet van social media om meer resultaat uit social media te halen voor jouw bedrijf2. strategie voor jouw bedrijf3. hoe pas je SEO toe voor jouw blog, product of website. Ik streef altijd naar een plek bij de top 3 van GoogleMijn naam is Angeliek Nelissen en ik heb 16 jaar ervaring als online en offline ondernemer."
Adres: Scheiweg 26, 5421 XL Gemert
Telefoonnummer: 31651822564
Stad: Gemert
Route: Scheiweg 26
Postcode: 5421 XL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemerts Nieuwsblad Gemerts Nieuwsblad 108 meter Vriendelijke mensen die met je meedenken en met de 2 benen op de grond blijven staan.
Gemert Media b.v. Gemert Media b.v. 162 meter Vriendelijke mensen die met je meedenken en met de 2 benen op de grond blijven staan.
Displayed Displayed 1 km Displayed Videoproducties | Event Signing | VJ
Jan Vroomans Fotografie Jan Vroomans Fotografie 2 km Uitstekende Fotograaf Detailgericht en Fantastische Service Ik wil graag een review ...
De Rosbode, het weekblad voor Rosmalen De Rosbode, het weekblad voor Rosmalen 29 km Dit is de Facebookpagina van de Rosbode, het allerleukste weekblad van Rosmalen. We g...
Recensies
Super interessante cursus over het gebruik van algoritme op instagram, ik ben net gestart en heb er nu al veel van opgestoken. Kortom zeker de moeite waard om deze cursus te volgen bij angeliek .
Gisteravond heb ik een training van Angelique mogen volgen over mijn instagram profiel. Met veel zorg heeft ze me tips gegeven, zodat ik beter mijn doelgroep kan bereiken en zo mijn profiel aantrekkelijker wordt om te volgen. Na een paar tips te hebben verwerkt, krijg ik binnen 1 dag al positieve reacties! Dus wil je een training volgen over instagram en hoe je zichtbaarder wordt, dan raadt ik je de ondernemende vrouw aan!
Afgelopen week volgde ik de 5-daagse Instagram training stories en marketing bij Angeliek. Ik heb lang geaarzeld omdat ik me afvroeg of het wat toe zou voegen, maar ik ben heel blij dat ik me toch heb ingeschreven. Er bleek heel veel te zijn dat ik nog niet wist en door de tips op te volgen zag ik na 4 dagen training al een verdubbeling van mijn bereik! Ik raad het iedereen aan. Het kost niet veel tijd en levert heel veel waardevolle inzichten op!
Heel waardevol om weer een Instagram cursus te doen van Angeliek. Duidelijke uitleg en heel veel info waar je blijvend mee vooruit kunt.
Al enige tijd volg ik Angeliek en vandaag begonnen met de insta training. Ben nu al blij dat ik ervoor ben gegaan. Angeliek komt met hele goede en leerzame tips en neemt je met haar rustige stem mee in de wereld van stories. Zeker een aanrader als je meer uit je bedrijf wilt halen!
Training Instagram Stories, een leerzame training vol tips en trucs hoe je het algoritme van Instagram kunt activeren op jou Instagram. Iedereen wil uiteindelijk dat je stories of je feed goed bekeken wordt. Na 5 dagen zie ik al een kleine groei, hoe gaaf is dat! Wordt je toch blij van. Angeliek legt rustig uit hoe alles werkt, wat je kunt doen en hoe je gaat groeien. Ik raad het een ieder aan die veel op Instagram zit. Maar vooral alle ondernemers onder ons. Kleine investering, mooie resultaten. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid