facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Omslag

Adres: Wijnhaven 16 , Delft 2611 CR, NL
Telefoonnummer: 015 212 1510
Stad: Delft
Route: Wijnhaven 16
Postcode: 2611 CR



op zoek naar gerelateerd: Antiquariaat Delft, Second Story Delft, Boeken doneren Delft, Kantoor winkel Delft, Werken in een boekwinkel, Boekenwinkel Haarlem, Van Stockum Den Haag, De Vries Van Stockum contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AKO AKO 364 meter
Bruna Bruna 431 meter Leuke winkel met boeken, tijdschriften en kantoorartikelen.
Recensies
Fijne en knusse boekenwinkel met karakter, een stuk gezelliger dan de meeste boekenwinkels. Personeel zeer vriendelijk en helpen graag met het vinden van je boek en anders bestellen ze hem voor je.
Prima plek om te overnachten.
Vandaag boek opgehaald die ik had besteld en ik was iets te vroeg. Maar bijna bij de laatste doos was het boek gevonden. Ondertussen al staan babbelen over het boek. Vriendelijke behulpzame dame in een leuke boekenwinkeltje. Ik kom hier zeker weer terug.
Net " de Drinker' van Hans Fallade gelezen. Fantastisch! Hoe kwam ik er ook al weer aan? Ik bladerende in boekhandel 'de omslag door boeken die nergens overgaan, romans van jonge dames die schrijven op school hebben geleerd... niet om door te komen. De eigenaresse vroeg naar mijn smaak en adviseerde Hans Fallade. Nee, ik heb geen drankprobleem maar ben gek op realistische boeken en op deskundige boekhandelaren. Lang leve de omslag.
Leukste boekhandel van Delft! Mooi assortiment en personeel wat heel veel passie en liefde heeft voor het vak. Aanrader voor iedereen die een boek zoekt of gewoon rond wil kijken.
Gezellige kleinschalige stadsboekhandel, ze hebben alles, als je soms even geduld hebt;
Deze dame weet alles van boeken. Een half woord is voor haar al genoeg. Cadeautje mooi papiertje erom heen. Super zo'n boekhandel in Delft.
Vriendelijk personeel, boeken meteen besteld en na 2 dagen binnen. Aanbetaling was niet nodig.
Kleine boekhandel, maar toch een ruime keuze aan boeken. Misschien wel de plaats waar je net dat boek vind wat je zoekt.
Heel veel boeken en andere leuke spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid