facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Olijcke Hond

De Olijcke Hond

Info

wij zijn een honden uitlaatservice, maar daarnaast bieden wij ook nog dierenverzorging aan huis, en vakantie opvang. ook kunnen wij u hond prive uitlaten.



"Naast de hondenuitlaatservice bieden wij ook nog kleinschalig vakantieopvang aan, en geven we dierenverzorging aan huis, mocht u op vakantie zijn bijvoorbeeld. Voor meer informatie kunt u mijn website raadplegen, bellen of e-mailen."
Adres: D.C Meeslaan 6, 3237AJ Vierpolders
Telefoonnummer: 0652611858
Stad: Vierpolders
Route: D.C Meeslaan 6
Postcode: 3237AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Er is geen betere hondenuitlaatservice. Onze teckel Bram is altijd in goede handen en ze is erg attent met foto’s en filmpjes. Bedankt Tanja!
Logeren bij Tanja is een feest voor onze 2 Jack Russels. Ze hebben het er fantastisch naar hun zin. Dat blijkt ook uit de regelmatige foto’s en filmpjes die wij ontvangen tijdens hun verblijf. Voor een weekend of langere vakantie wij laten ze met een goed gevoel achter. Tanja en Ben hebben ook nog konijnen, eenden, cavia’s en ganzen naast een vriendelijke verzameling hondjes. Tijdens het logeren gaan ze mee met de uitlaatservice in de super de luxe bus compleet met badjassen en hondendouche. Een echte aanrader als je je hond ook een vakantie gunt.
Als je zeker wil weten dat je hond met alle liefde en aandacht thuis verzorgt wordt en lekker uitgelaten wordt moet je bij Tanja zijn. Goed adres dus!
Uitstekende plaatsen waar de honden worden uitgelaten. Strand aan het Haringvliet. Gras, zand en water. Wat wil een hond nog meer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid