facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oliebollenbakkerij

De Oliebollenbakkerij

Info

De Oliebollenbakkerij - Nu ook online de lekkerste!

Geschiedenis

De Oliebollenbakkerij bakt al jaren op hoog niveau. Haar permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van. Dit zijn oliebollen zoals oliebollen behoren te zijn. Resultaten AD Oliebollentest 2011, 2e plaats met een negen en half!



"Bij de oliebollenbakkerij bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen, gevulde bollen en sinds glutenvrije oliebollen ! Dagelijks vers gebakken in 100% arachideolie. De ingrediënten van al onze lekkere oliebollen bestaan uitsluitend uit A-merk producten zodat ook onze overheerlijke verse appelflappen, appelbeignets, amandelbollen en alle andere bollen, voor u de beste keuze is.Dat de oliebollenbakkerij kwaliteitsproducten verkoopt ziet u natuurlijk ook terug in de jaarlijkse AD oliebollentest. Waarbij onze verse oliebollen ieder weer jaar hoog eindigen. In de test van 2017 kregen onze oliebollen een beoordeling van 8.5, in 2011 was dit zelfs een 9,5 en wij eindigde daarmee op de tweede plaats van Nederland!"
Adres: Raadhuisplein 1, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Raadhuisplein 1
Postcode: 2914 KM


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Waar oliebollen kopen vandaag, Oliebollen kopen in de buurt, Oliebollen bezorgen Den Haag, Oliebollen bestellen Groningen, Oliebollen Capelle aan den IJssel, Oliebollen bestellen Rotterdam, Oliebollen Hornbach Nieuwerkerk, Oliebollen kopen in de zomer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sweetdeluxe Sweetdeluxe 963 meter Bruidstaarten, taarten, cupcakes, sweettable's en meer ...
Style of Ibiza Style of Ibiza 1 km Ibiza Mode Accessoires Unieke handmade tassen en Uggstyle laarsjes, Pocho's, Sieraden...
Recensies
Lekkere oliebollen en appelflappen. Slechte organisatie voor het afhalen van bestellingen. Personeel blijft vriendelijk. De foto's zijn er voor het bewijs
Vandaag weer glutenvrije appelbeignets gehaald, keurig verpakt per twee stuks. Vriendelijke bediening, de smaak is goed alleen het gevoel dat de appelring de helft dunner is geworden dan vorig jaar en de prijs best fors gestegen is.
Voor het 2e jaar op rij hier glutenvrije oliebollen en appelflappen besteld. Vorig jaar top maar dit jaar ronduit slecht! De glutenvrije oliebollen waren qua smaak goed, maar wel erg droog van binnen. De glutenvrije appelflappen waren héél erg vet en daarnaast was er slechts een appelschijf van 2mm te bekennen, ofwel ik proefde niet eens appel ... Schandalig voor €2.50 per stuk! Voor het gemak ook maar gelijk de normale oliebollen voor mijn man besteld maar twijfelde wel omdat deze ook best wel prijzig €1.30 p/s zijn. Helaas bleken deze oliebollen ook erg vet te zijn. Daarnaast is het personeel bij de afhaaltent ook niet vriendelijk. Er kan geen "Prettige jaarwisseling" vanaf, dat was wel duidelijk. Volgend jaar, bestel ik hier niet meer!
Prima krenten oliebollen hier. Als je ze warm afhaalt maar ook als je ze meeneemt en thuis de dag later wil opeten. Hier gaan we zeker de oliebollen scoren voor met oud en nieuw.
Super lekker, oliebollen bakken verheven tot wetenschap. En dan worden ze nog bij je voordeur afgeleverd ook, wat wil je nog meer .
Een écht heerlijke oliebol. Absoluut. De prijs vind ik wel mwahh. Pittig. Maar in ieder geval een goede bol. Dat wel.
Zeer slechte oliebollen, lijkt wel kauwgom. Kwaliteit ten opzichte van vorig jaar zeer slecht. Toch nog een keer geprobeerd, met het zelfde resultaat, kauwgomballen, klef en taai. Eerste keer was toen u er net stond. Tweede keer was begin november, en in beide gevallen ging het om oliebollen met rozijnen en krenten.
Oliebollen en appelflappen gehaald. Smaken prima, echter twee getallen optellen van € 7,20 + €25,20 is kennelijk moeilijk uit het hoofd. €33,40 afgerekend i.p.v. €32,40. Eurootje te veel betaalt dus..... Geniet er van meid!
Wat was t jammer.. vanmorgen was ik 15 minuten na openingstijd bij de kraam. Ik had gehoord dat de oliebollenbakkerij de meest geweldige glutenvrije oliebollen bakt. De bakker gaf echter aan dat om 10 uur smorgens het beslag al op was en ik van te voren had moeten bestellen. Gelukkig heeft de jumbo me gered, die hadden nog zakken vol liggen
Weer olie- krentebollen en appelflap pen gehaald. De originele kraam werd als bakkraam gebruikt en waren er 2 kramen bij gehaald voor afhalen bestellingen en gewoon afhalen. Heerlijk die geur van dat verse produkt. Was niet druk maar er zijn altijd weer van die voordringerige horkeplorken die vanachter naar voren springen en anderen wegduwen. Fijne uiteinde hoor. De warme krente en oliebollen waren heerlijk en is altijd feestelijk. Vanaf dat de kraam staat iedere dag even 2 krente en of oliebollen smikkelen. Even genieten. Fijn adres goede produkten en vriendelijk personeel. Hoop volgende jaren ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid