facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Olde Vaort Noordwolde

De Olde Vaort Noordwolde

Info

Gezellig Cafe met sfeervol terras, snackbar en plateservice. Bestellen is ook mogelijk via thuisbezorgd.nl
www.deoldevaort.nl

Adres: Bovenstreek 1, 8391 HM Noordwolde
Telefoonnummer: 0561431641
Stad: Noordwolde
Route: Bovenstreek 1
Postcode: 8391 HM


Recensies
Nieuwe eigenaar is niet veel beter als de oude. Stinkt in de hele tent naar rook, slappe patat en koude snacks. Bezorgen was wel snel maar dat was aan de snacks niet te proeven. Terras is mooi maar omdat personeel daar ook aan het roken en schreeuwen is naar voorbijgangers in autos krijg je een enorm tokkie gevoel. Absoluut geen aanrader.
2018: Lekkere Black Angus burger, goede frites en lekker groentenpotje lof dat niet zou misstaan in een goed restaurant! Was lekker. 2019: Deze week weer wezen eten, burger en frites nog steeds prima! Heb wel idee dat er nieuwe eigenaar in zit en dat is te merken: toiletten niet fris schoon, kraan van de wasbak afgebroken, jammer het was zoveel beter.
Verschrikkelijk. Net anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Een platé hamburger Olde Voart. Wat blijkt, 15 euro voor een lauwe hamburger wat letterlijk een broodje en een hamburger is. Geen saus, geen sla. Niks erbij geen patat, geen salade of groente. Niks anders dan een droog broodje met een stuk vlees. Net gebeld, patat wordt nabezorgd na anderhalf uur. Zeker geen aanrader voor deze prijs en kwaliteit.
Wachten omdat ze het zelf te druk hebben met hun eigen ding. Vergeten en passant nog een tiener die al 3 kwartier stond te wachten. Mocht als troost een blikje drinken gratis. De eerste maar ook gelijk de laatste keer dat we daar eten halen.
De beste patatjes, de lekkerste kaaskroket én supervriendelijk personeel. Wij halen hier te vaak
Heel slechte gehaktballen,Je kon ze bijna met een rietje eten,allebei de ballen zijn bijna in zijn geheel in de vuilnisbak beland.
Pluspunt: genoeg patat per persoon, redelijke kwaliteit patat. Minpunten: lang wachten, mayonaise was op.
niks voor elkaar nu zijn ze dicht tot 2 september het eten was er wel goed en lekker
Je kunt er een half uur staan wachten maar nooit niet dat er iemand bij je komt voor de bestelling.
Niet open nog oude eigenaar verkeerd personeel ingezet...hopen op beter eten met de nieuwe eigenaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid