facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Olde Looierij

De Olde Looierij

Info

Bij 'De Olde Looierij' vind je industrieel en vintage meubilair en woonaccessoires. Iedere zaterdag open van 13:00 tot 17:00 uur! www.deoldelooierij.nl

Geschiedenis

Bij 'De Olde Looierij' vindt u sfeervol meubilair en woonaccessoires met karakter en uitstraling.

Geen assortiment die je op elke straathoek vindt maar materialen en producten met een geleefde look die uw huis en inrichting verrijken en onderscheiden van de standaard.

Vanuit onze loods UNIT 63 hebben we onze intrek genomen in een schitterend historisch fabriekspandje uit 1903 wat vroeger in gebruik was als looierij.

Wij zijn voor u altijd geopend, maar wel op afspraak. Het hele aanbod kunt u ook bekijken en bestellen op de website www.deoldelooierij.nl



"Altijd geopend op afspraak en 24/7 onlineDe Olde Looierij is een vintagewinkel. Bij ons vindt je mooie, zeldzame en unieke items met karakter en uitstraling!We rijden met ons tweeën wekelijks stad en land af om gave spullen te vinden voor in jouw huis of winkel!"
Adres: Julianastraat 2, 7902 NK Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528853480
Stad: Hoogeveen
Route: Julianastraat 2
Postcode: 7902 NK



op zoek naar gerelateerd: de olde looierij facebook, oude industriele lockers, vintage werkbank, industriele vintage kasten, industriele werkbank te koop, oude industriele accessoires, oude metalen industriele kasten, looierij betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boecante Boecante 2 km Boecante is een knusse winkel in Hoogeveen, met tweedehands boeken, brocante/vintage ...
Recensies
Heerlijke winkel/webshop... Wij hebben er al verschillende prachtige spullen vandaan waaronder een schitterende oude werkbank en slagers hakblok. Ook hebben wij van de week een zeer originele trompetlamp gekocht. Deze winkel van zeer ervaren en vooral klantvriendelijke mensen is een echte AANRADER!!!!!. Snelle reactie, goede verzending...gewoon TOP.
Wij hebben hier onze trouwfoto's gemaakt. Superleuke fotolocatie. Zowel op de bovenverdieping, als in de winkel met superleuke spullen kunnen foto's gemaakt worden.
Super mooie winkel. Mooie meubels en bijvoorbeeld speelautomaten en roulettetafels. De winkel is ruim en daardoor is het fijn om tussen de spullen door te lopen. We kregen zelfs gratis koffie aangeboden en de eigenaren waren erg aardig en konden veel vertellen over de producten. Ze hebben wel echt kwaliteit en mooie spullen staan en dat betekent dat je geen kringloopprijzen moet verwachten.
Wat een GEWELDIGE winkel !!! Fantastische meubelen, leuke curiosa en interessante memorabilia. Echt een aanrader om eens te gaan kijken.
Gastvrij onthaal..prachtige objecten echt meer dan de moeite waard om langs te gaan...aanrader
Prachtige winkel!!!!!....Wij hebben er al verscheidene spullen gekocht. Je hebt dan ook iets heeeeeeeel bijzonders. Ontzettende aardige mensen!!!. Als je iets moois en apart zoekt dan moet je hier wezen. Ook een hele mooie en duidelijke website
Prachtig mooie winkel, je gaat zo 60 jaar terug in de tijd.Prachtige collectie industriële meubelen en tal van andere spullen zoals lampen, speelgoed, gewoon te veel om op te noemen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Bijzonder mooie winkel op een mooie locatie. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en genoeg parkeergelegenheid. De eigenaar is vriendelijk en erg sociaal. Ze hebben er een oog voor mooie spullen.
Leuke vintagewinkel met uiteenlopende mooie en aparte voorwerpen voor je inrichring. Beetje moeilijk te vinden. Alleen op zaterdag open.
Geweldige atmosfeer en hele leuke spullen te koop. Ook perfect voor een photoshoot zoals wij gedaan hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid