facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oare Keamer

De Oare Keamer

Info

Gastenverblijf De Oare Keamer is een luxe accommodatie in het centrum van Kollum. U kunt er met maximaal 4 personen verblijven.

Geschiedenis

De Oare Keamer is een luxe accommodatie U kunt er met maximaal 4 personen verblijven. U heeft een eigen opgang, een grote slaapkamer en een volledig ingerichte woonkamer met een heerlijke hoekbank en eigen keuken. Alle voorzieningen op loopafstand.
Sinds maart 2015 is ook het Koetshuis beschikbaar. Deze heeft dezelfde kwaliteiten als De Oare Keamer maar heeft een tweede slaapkamer en een eigen terras.

Adres: Voorstraat 112, 9291 CN Kollum
Telefoonnummer: 0511450826
Stad: Kollum
Route: Voorstraat 112
Postcode: 9291 CN


Recensies
Een perfecte locatie voor een langer verblijf. Het koetshuis is van alle gemakken voorzien en bevindt zich in een rustige winkelstraat. De auto is voor de deur te parkeren. Op slechts enkele minuten lopen van diverse supermarkten. ‘S Avonds is het heerlijk genieten van de rust. Heerlijke bedden waardoor je smorgens langer wilt blijven liggen.
Net onderkomen met ingericht keuken blokje. Ook goed voor langer verblijf.
Vertaald door Google Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar Origineel Very friendly and welcoming owner
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid