facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Noviteit

De Noviteit
Adres: kloosterlaan 33, 2681 LD Monster
Telefoonnummer: 0174280311
Stad: Monster
Route: kloosterlaan 33
Postcode: 2681 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 01:00
Zaterdag: 09:00 - 01:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Kapel noviteit monster, Zaaltje huren Monster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smoke on the Road Smoke on the Road 183 meter Wij bieden een unieke BBQ ervaring met onze houtgestookte smoker trailer. Amerikaanse...
Recensies
Gezellig met de kluppers in Monster De band was uitstekend Midnight Ramble
Wat een leuk dorpshuis. Goed geregeld en voor veel mensen in de omgeving een sociaal gebeuren. De band De acoustic Maniacs speelde de sterren van de hemel. Misschien een puntje van kritiek. Bij weggaan werd er in een andere ruimte ernaast een soort afterparty gehouden en binnen gerookt. Dat was echt overal te ruiken.
Vriendelijk en meedenkend personeel. Grote ruimten met veel mogelijkheden, schappelijke prijzen. Een toplocatie!
Leuke locatie voor feesten en partijen. In Monster. Iedere maand treed er een band op. Heel gezellig.
Een schitterend dorpshuis met zeer vriendelijk personeel. Eerst met veel plezier deelgenomen aan het geheim van het sint jozefklooster. Daarna heerlijk gegeten.
Groot. Gratis parkeerterrein. Koffie en thee met muntje te koop voor 1 euro Voor volksdansen is de vloer in de kerk niet geschikt.
Afgelopen Zaterdagavond geweest, topavond gehad. Leuk en vriendelijk personeel die weten hoe ze klanten moeten bedienen. Een aanrader om een feest te geven of om gewoon lekker te borrelen enz.
Super leuke locatie , vriendelijk personeel. Escape Room gespeeld in het klooster.
Leuke locatie. Netjes verzorgd diner. Met vriendelijke bediening! Weinig personeel zodat de dames van de bediening toch alles wel heel snel moeten neerzetten / afruimen etc. Keurige toiletten en zeer ruime garderobe. In de directe omgeving ruim voldoende parkeergelegenheid.
Vriendelijk Personeel, de bedden slapen perfect. De kamer is zeer ruim. Mooie badkamer, schoon en hygiënisch. Het hotel verraad zich zelf niet aan de buitenkant. Maar zodra je binnenkomt lopen veranderd direct die gedachten. Kortom Netjes!! Aanrader als je iets zoekt in de buurt van Den Haag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid