facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nooy Schilders B.V.

De Nooy Schilders B.V.

Info

Voor schilder- en onderhoudswerk in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

Al meer dan 260 jaar geleden werd door De Nooy de eerste kwast-streek gezet. Nu, jaren later, kunt u nog steeds bij ons terecht voor uw schilder-, behang- en timmerwerk.



"De liefde van het vak is bron van ons bestaan. Uw woning verdient het beste. Uw huis laten schilderen? Wij staan voor u klaar. De Nooy Meesterschilders sinds 1754"

"De liefde van het vak is bron van ons bestaan. Uw woning verdient het beste. Uw huis laten schilderen? Wij staan voor u klaar. De Nooy Meesterschilders sinds 1754"
Adres: Smidsplein 3, 3781 GR Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342-440 335
Stad: Voorthuizen
Route: Smidsplein 3
Postcode: 3781 GR



op zoek naar gerelateerd: Schilder abonnement, Schildersbedrijf Voorthuizen, Vereniging Eigen Huis schilder, Schildersplan, SchilderOnderhoudsPlan, Eigenhuis Schilderplan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visser Schilderwerken Voorthuizen Visser Schilderwerken Voorthuizen 872 meter Voor al uw schilder- en spuitwerk
Recensies
Als vaste klant van De Nooy Meesterschilders worden we steeds opnieuw aangenaam verrast door de kwaliteit van het geleverde schilderwerk. Duidelijke offerte, vriendelijk en ervaren personeel, oog voor detail en zonder onaangename verrassingen achteraf. Dus de volgende klus is weer voor De Nooy!
Wij hebben al het houtwerk van ons huis laten schilderen door De Nooy, want na 13 jaar was het wel weer eens tijd. De jongens van De Nooy hebben alles heel goed in overleg gedaan, ook de heftig verkleurde kozijnen en deuren weer in hun originele staat teruggebracht. Daarnaast hebben zij ons van zeer goed advies voorzien waar het ging om kleurveranderingen. De schilders die bij ons toch een aantal weken over de vloer waren, waren ZEER professioneel, en blindelings te vertrouwen. Ze gaan schoon te werk, en laten keurig netjes alles weer achter zoals ze het aantroffen voor ze begonnen met hun klus. Geen stof door het hele huis, snaarstrak schilderwerk, en uiterst vriendelijke, hardwerkende mensen. Uiterst tevreden.
Erg te spreken over de samenwerking met De Nooy! Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en echt vakwerk wat ze leveren. Zou het iedereen aanraden!
Goede schilders die voor kwaliteit en een tevreden klant gaan. Bedrijf en personeel is servicegericht, vriendelijk en net. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid