facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nijverheid (Ravenstein)

Geschiedenis

De molen De Nijverheid is een windmolen aan de Molensingel in de Nederlandse plaats Ravenstein . Het is een ronde stenen stellingmolen die als korenmolen is ingericht. De molen is in de jaren zestig van de 20e eeuw na een periode van verval gerestaureerd, waarna tot einde van de jaren 80 is gemalen. Hieraan kwam een einde door het overlijden van de toenmalige eigenaar. De Nijverheid is nu in handen van Stichting De Ravensteinse Molen. De laatste restauratie was in de jaren 90 van de 20e eeuw.Op De Nijverheid wordt spelt gemalen en verkocht. De molen is doorgaans vrijdags geopend voor het publiek.

Adres: Ravenstein (stad)
Stad: Ravenstein


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Nijverheid (Ravenstein).

Ravenstein buurt

openingstijden, locatie, vervoer. De Nijverheid (Ravenstein) adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Nijverheid (Ravenstein). Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Nijverheid (Ravenstein) delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid