facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Smederij: Kasper en Peter

De Nieuwe Smederij: Kasper en Peter

Info

De Nieuwe Smederij is een Bed & Breakfast en verhuurt twee mooie, ruime vakantiewoningen.

Adres: Eemster 3, 7991 PP Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Stad: Dwingelo
Route: Eemster 3
Postcode: 7991 PP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterren Studio Dwingeloo Sterren Studio Dwingeloo 2 km We hebben een zeer leuk hemelvaartsweekend gehad bij de ster van Dwingeloo. De gastvr...
Recensies
Er zijn twee vakantiehuisjes. Wij hadden het huisje dat bij het gebouw in zit en niet die er achter staat. Eigen ingang los van het huis. Alles goed privé. Geen lawaai of andere overlast gemerkt van de andere huurders. Hele gastvrije, open verhuurders. Ik zou hier echt weken kunnen verblijven en ik zou hier zo weer heen gaan.
Fantastische plek om te wonen, gasten te ontvangen, tot rust te komen, te wandelen en te fietsen en eindeloos te genieten van de tuin, de vogels, andere dieren en in slaap te vallen in de hangmat.
Genieten in een B&B, waar rust en ruimte de boventoon voeren? Dan ben je in De Nieuwe Smederij op het juiste adres. Uitzicht over een prachtige tuin en al evenzo prachtige landerijen. Kortom genieten! Een échte aanrader!
Een mooie vakantiewoning en heel gastvrije eigenaren. Vanaf de vakantiewoning heb je een heel mooi uitzicht over de velden.
Hele mooie plek en prachtig huis! Netjes en schoon, super!
Prachtige, zeer schone B&B/vakantiehuis en van alle gemakken voorzien. Topper!
Altijd geweldig hier heerlijk huisje en aardige gastheren!
Prima vakantiehuis met goede gastheer!
Erg mooie vakantie woningen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid