facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Polderkamer

De Nieuwe Polderkamer

Info

Iets te vieren?
De nieuwe Polderkamer is een veelzijdig horeca bedrijf voor Vergaderingen, Feesten, Bruiloften, Partijen.

Geschiedenis

De nieuwe Polderkamer is een modern en veelzijdig horeca bedrijf met een lange en rijke historie.
Door de perfecte balans tussen sfeer en gastvrije functionaliteit biedt De nieuwe Polderkamer u de breedst mogelijke keuze van vergadering inclusief luxe of eenvoudige catering, tot particulier feest, congres, jubileum of condoleance.

Tevens is het mogelijk in De nieuwe Polderkamer een volledig verzorgd meergangen diner te geven tot 80 personen. Ons gastvrije team van professionals maakt uw evenement tot een persoonlijke en onvergetelijke belevenis. Wij streven er altijd naar om betaalbare topkwaliteit te leveren.

Momenteel is De nieuwe Polderkamer onder verbouwing, uiteraard houden wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Voor informatie kunt u bellen naar 0182-602016, mailen naar [email protected] of komt u gerust even langs.

Met cullinaire groet,

het voltallige team van De nieuwe Polderkamer.



"Feestlocatie, vergaderlocatie en trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk luistert naar uw persoonlijke wensen en staat klaar om u en uw gasten van alle culinaire gemakken te voorzien. Onze kracht ligt in het vermogen ons te kunnen inleven in uw persoonlijke wensen, uw bedrijf of organisatie. Daarom zorgen wij voor een aanpak op maat. Of het nu gaat om een besloten diner voor een klein select gezelschap, een bruiloft, verjaardag, vergadering, personeelsfeest of een bedrijfspresentatie. Zowel ons a la carte restaurant als onze banqueting- en conference ruimtes beschikken over de modernste apparatuur. Service staat bij ons op de eerste plaats. We ontvangen u graag in de Polderkamer en zorgen voor een onvergetelijk evenement!"
Adres: dorpsplein 7, 2821 AR Stolwijk
Telefoonnummer: 0182602016
Stad: Stolwijk
Route: dorpsplein 7
Postcode: 2821 AR



op zoek naar gerelateerd: De PolderKeuken, Recensies De Nieuwe Polderkeuken, De Nieuwe Polderkeuken facebook, Lunch Stolwijk, Polderkeuken actie, De Nieuwe Polderkeuken Michelin, PolderKeuken Bistro, Eten bestellen Stolwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonouwenseweg 26A Schoonouwenseweg 26A 2 km Schoonouwenseweg 26A, Stolwijk
Recensies
We hebben hier genoten van een 7 gangen diner en later ook onze bruiloft hier gevierd. We vonden het eten perfect uitgebalanceerd. Unieke smaken, met goede dranken gecombineerd. Wij hadden niet voor de wijnen gekozen maar de niet-alcoholische dranken en dat was juist erg goed en erg passend. Daarnaast erg leuk dat ze veel gebruik maken van lokale bronnen voor hun eten: rivierkreeft uit de Krimpenerwaard etc. Het eten was precies goed, we hadden echt genoeg gegeten. Met onze bruiloft hebben we hier ook een enorm goede service gehad. Frank is een vriendelijke man en we hebben goed overleg gehad van tevoren. Het zag er prachtig uit! We hebben hier de hele dag gevierd. Begonnen met een lunch met broodjes, sandwiches en soep. Was zowel verrukkelijk als mooi. De bruidstaart hadden we vrijheid in gegeven en hadden ze voor samengewerkt met de bloemist voor bijpassende bloemen leuk! en het diner was ook erg lekker. Ik had zelf spullen gehuurd om de dinertafel aan te kleden en dat hebben zij prachtig gedaan. We begonnen met een proeverij van vlees, daarna entrecote uit de Krimpenerwaard en daarna een ijsbuffet. Foto's die ik bijvoeg zijn van de bruiloft.
6 september 2022 hebben wij hier onze bruiloft gevierd bruidstaart en diner, het was boven verwachting lekker en goed georganiseerd! Wij en onze gasten zijn niks te kort gekomen, personeel was vriendelijk en behulpzaam! Contact met Frank zelf was ook heel fijn, wanneer wij vragen hadden stond hij ons met geduld te woord.
Een aanrader voor een goed verzorgd feest! Sfeer, bediening en kwaliteit van het eten was super. Ik werdt verrast voor mijn 50-ste verjaardag met een walking dinner. Bittergarnituur later op de avond was ook prima. Mooie ruime lichte zaal met een flink podium. Personeel bijzonder behulpzaam.
Vanaf dag 1 de gezellige huiskamer van Stolwijk. Lekker eten en fijn zitten voor een prima prijs.
Eten besteld. En het was heerlijk. Goede instructie erbij. Absolute aanrader.
We hebben bijna alle taps geprobeerd en ze waren stuk voor stuk voortreffelijk! Superleuke gezellige dame in de bediening! Echt een aanrader!
Gezellig feest gehad hier maar de locatie zelf is niet echt sfeervol en de bediening was ook niet echt geweldig maar desondanks was het een gezellige avond.
Wij hebben hier onze bruiloft gevierd. Het was in 1 woord fantastisch. De bediening en de eigenaar waren ontzettend vriendelijk en toegankelijk. We konden eerst culinair proef komen eten kostenloos in de polderkeuken. Dit bestond uit een 7 gangen diner inclusief drankjes naar keuze. Echt een aanrader om daar te eten! Verder kregen we nog een fles champagne als felicitatie. Op de grote dag werden we op handen gedragen. Niks was te veel of te gek. Er was eten en drinken in overvloed. Het buffet waar we van gegeten hebben met de daggasten was uitgebreid en zeer goed. De bediening kwam heel vaak langs met drankjes en hapjes. Je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. De prijs was van tevoren afgesproken, waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De eigenaar heeft de versiering en de DJ geregeld, welke ook super waren. Om 1.00 uur was het feest officieel afgelopen, maar het was zo gezellig dat we nog even door zijn gegaan, wat geen probleem was. Wij komen hier sowieso nog eens terug!
Heerlijke avond gehad. Zeer vriendelijke bediening. Zalig gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Een zeer goede ambiance met vriendelijke bediening en goede service! Ondanks ik zelf niet de gastheer van het feest was, heb ik mij zeer geamuseerd gedurende de avond! Een aanrader voor feesten, partijen, bruiloften, maar ook zeker voor een heerlijk etentje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid