facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Meubellook

De Nieuwe Meubellook

Info

Een kast, tafel of ander meubelstuk opknappen, maar geen tijd of inspiratie? De Nieuwe Meubellook doet het voor u!



"Design Meubels en Maatwerk. In onze woonwinkel met sfeer en passie vindt u het totaal concept voor woonkamer en keuken op maat."
Adres: Nevenakker 25, 5688 PK Oirschot
Telefoonnummer: 06-38079921
Stad: Oirschot
Route: Nevenakker 25
Postcode: 5688 PK


Recensies
Wat een fijne meubelwinkel/meubelmaker is dit. Ruim 15 jaar geleden voor het eerst ontdekt en we komen er steeds weer terug. Nu voor maatwerk kasten en uiteindelijk ook de rest vernieuwd. Inclusief een mooi kleed. Uitstekende advisering waarbij de klant centraal staat en zelf tempo besluit traject aangeeft. Goede communicatie en perfecte levering.
Afgelopen woensdagavond is onze relaxstoel weer keurig netjes en perfect gerepareerd bij ons thuisbezorgd. Ontzettend fijn dat dit allemaal zo snel en zo soepel is verlopen, onze complimenten en dank voor jullie inspanningen om dit mogelijk te maken! Verder nogmaals onze hartelijke dank en waardering voor jullie coulante opstelling wat betreft de reparatiekosten, klasse!
Bij meubelmaker Kees Verhouden hebben wij 20 jaar geleden enkele meubelstukken op maat laten maken. Nu, in 2018, zijn ze nog steeds in ons bezit. We zijn er nog elke dag blij mee. Wat een kwaliteit! Maar ja, nu bleek één simpel slotje van de servieskast defect. Terug naar Verhouden. Zonder problemen en bijkomende kosten werd het slotje omgewisseld. Een klein gebaar, grote klasse. Top.
Mooie zaak met prachtige meubels. Fijne communicatie. Je krijgt heel snel antwoord. Wat ook fijn is, dat ze ‘s avonds je meubels komen bezorgen.
Een fijne meubelzaak, rustige ruimte en een geweldige verkoopster.
Vriendelijke mensen. Goede service met een luisterend oor hierdoor zijn we eindelijk geslaagd met onze keuze. Tof bedankt.
Weer super geholpen Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid