facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Melkfabriek

De Nieuwe Melkfabriek

Info

De Nieuwe Melkfabriek is een GOOD FOOD eetcafé. Door het serveren en gebruiken van lokale, biologische en duurzame producten willen wij een verschil maken.

Geschiedenis

De Nieuwe Melkfabriek is een GOOD FOOD eetcafé. Door het serveren en gebruiken van lokale, biologische en duurzame producten willen wij een verschil maken.

Adres: De Mardyk 13c , Elahuizen 8581 KG, NL
Telefoonnummer: 0514 700 224
ln.keirbafklemewueined@ofni
Stad: Elahuizen
Route: De Mardyk 13c
Postcode: 8581 KG


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: de nieuwe melkfabriek friesland, otto duisterhoff, elahuizen restaurant, nieuw restaurant friesland
Recensies
Erg vriendelijke ontvangst door Shots, de blonde labrador, maar het personeel is erg vriendelijk, doet erg hun best om het naar je zin te maken, een kleine kaart met geen hoogdravende hapjes, maar gewoon goed en lekker. O ja, honden zijn hartelijk welkom.
Uitstekende kaart, hoge kwaliteit, heerlijk knus en sfeervol. Aanrader om of op het terras aan het water te zitten voor de lunch of drankje of van een diner in het restaurant te genieten.
Leuk kleinschalig restaurant, met een kleine kaart maar erg goede gerechten. We werden zeer gastvrij ontvangen. Prachtig terras aan het water.
Erg leuk plekje aan de jachthaven. Je rijdt er zo voorbij dus even opletten. Veel aandacht besteed aan details. Eten prima. Bediening ouderwets vriendelijk.
Heerlijk ontspannen wachten op het super terras, je voorgerecht daar genieten en dat alles terwijl intussen je diner bereid wordt in de keuken.
Klein maar leuk restaurantjes aan heet Heegermeer, Fluessen. Maar buiten eten heeft hier toch de voorkeur. Genoten van de pulled pork en het plankje met verschillende verrassingen.
Super lekker, super vriendelijk personeel.... het bestaat nog...gezellig restaurant, lekker eten en super service.... in Ela huizen bij de melkfabriek!! dank jullie wel voor een fantastische avond...
Wel leuk. Gezellig terras maar druk als je met de boot ernaartoe gaat.
Heerlijk eten en een super gezellig sfeer!
Otto was goed bezig. De pils en de frikandellen waren heerlijk. En bootsman vond de frikandel ook lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid