facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Neswaarden Aalst Gelderland

De Neswaarden Aalst Gelderland

Info

De Neswaarden is een recreatiegebied aan de Zaaiwaard te Aalst. Een schitterend stuk natuur met strand, ligweide, sportveldjes en een grote speeltuin.

Geschiedenis

De Neswaarden is een recreatiegebied aan de rand van Gelderland en Noord-Brabant, in het dorp Aalst in de Bommelerwaard.
De Neswaarden ligt aan de Zaaiwaard te Aalst. Een schitterend stuk natuur met strand, ligweide, sportveldjes en een grote speeltuin.
Het gebied is vrij toegankelijk voor iedereen, er is speciaal rekening gehouden met minder validen.
De Neswaarden heeft vlakbij een gezellige horeca (Eeterij ‘t Getij). Deze behoort tot Recreatiepark Het Esmeer (Topparken). U kunt hier terecht voor een ijsje, een hapje en een drankje.

De Neswaarden aan de Zaaiwaard in Aalst (GLD) biedt alles voor een ieder die op zoek is naar actie of totale ontspanning. Wij hopen u te mogen begroeten op de Neswaarden!

Bestuur en medewerkers van stichting De Neswaarden.

Dit gebied is met zorg opgezet. Wij zijn trots op dit gebied.
(geheel beheerd door vrijwilligers)
Helpt u mee De Neswaarden fraai te houden?

Voor extra informatie kunt u mailen naar: [email protected]

Adres: Zaaiwaard, 5308 JK Aalst, Gelderland, Netherlands
Stad: Aalst
Route: Zaaiwaard
Postcode: 5308 JK



op zoek naar gerelateerd: Camping de Neswaarden Aalst, Neswaarden Facebook, Blauwalg Neswaarden Aalst, Zwembad Aalst Gelderland, Recreatieplas het Esmeer, Zwembad Aalst Nederland, Speeltuin Bommelerwaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het  ankertje Het ankertje 66 meter
Casa Ancona, Vakantiechalet 16 op Het Esmeer Casa Ancona, Vakantiechalet 16 op Het Esmeer 83 meter Luxe chalet, met sauna, voor 4 personen op park Het Esmeer. Fantastisch uitzicht op d...
Ballonvaart Bommelerwaard Ballonvaart Bommelerwaard 937 meter Een super uitstap gehad met Tom echt bedankt voor de mooie vlucht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid