facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nerflander

De Nerflander

Info

Praktijk voor Psychomotorische Kindertherapie (PMKT), Rots en Water training en begeleiding (autisme) vanuit PGB.

Geschiedenis

PMKT is therapie voor kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling en dat in hun gedrag laten zien. Zij kunnen b.v. moeilijk contact maken, zijn agressief of vertonen juist teruggetrokken gedrag. Behalve in het gedrag ziet men ontwikkelingsproblemen ook vaak terug in de motoriek. Denk hierbij aan houterig bewegen, overbeweeglijkheid of weinig of geen lichaamsbesef. Bijvoorbeeld bij ADHD-kinderen, autisten, of kinderen met het syndroom van Asperger.

Met behulp van psychomotorische kindertherapie wordt een kind aangesproken op zijn eigen kracht en kan daarmee nieuw en ander gedrag verwerven.

Het doel van de therapie is om tot een gedragsverandering te komen of daaraan een bijdrage te leveren, waardoor de persoonlijkheidsontwikkeling van het kind zich beter kan ontplooien.

Afhankelijk van de hulpvraag kiest de therapeut voor ontwikkelingsgerichte, oplossingsgerichte of ik-versterkende interventies.

Adres: Grevensweg 15b, 8085 PZ Doornspijk
Telefoonnummer: 0613409031
Stad: Doornspijk
Route: Grevensweg 15b
Postcode: 8085 PZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nerflanders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid