facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Neerhof

Adres: Kasteelhof 1 , Kessel 5995 BX, NL
Telefoonnummer: 077 462 8462
Stad: Kessel
Route: Kasteelhof 1
Postcode: 5995 BX


Recensies
We wilden een hapje eten, vriendelijk gevraagd of er toevallig nog een plekje vrij was buiten. Dat was het geval en we konden een tafeltje zonder reservering uitzoeken. Wat drinken besteld en toen dit opgenomen was werdt er prompt een bordje op de tafel gegooid dat deze binnen 3 kwartier gereserveerd was en we hadden nog geen drinken voor onze neus dat is ook een manier om mensen weg te krijgen.
Vorige week al gereserveerd voor de lunch vandaag . Ik vroeg om een tafel aan het raam daar we kwamen met mijn moeder voor een lunch voor haar 80e verjaardag. Er was plaats maar een tafelreservering dat kon niet volgens hun. Mijn teleurstelling was groot toen we aankwamen vanmiddag en ik zag dat er op een tafel aan het raam gereserveerd stond. Wij kregen een plaats achtergrond een plantenscherm in het midden. Toen ik zag dat de tafel leeg bleef vroeg ik de medewerkster of wij er niet konden plaats nemen daar ik ook gevraagd had voor een tafel aan het raam. Dat was niet mogelijk omdat het gereserveerd was voor 2 uur????? Hoe dan? Het was half 2. Toen we om 3uur naar buiten gingen zat er nog niemand aan die gereserveerde tafel. Verder hebben we lekker gegeten en hebben ze ons netjes bediend maar dat vond ik toch echt een minpuntje. Als je niet aan een speciale tafel reservering doet dan ook voor niemand lijkt me.
Prima gegeten in goed gezelschap. Eten smaakte goed. Zowel de verrassingsmenus als de vaste kaart gerechten vielen in de smaak. Mooi opgediend. Goede mocktails, alcohol vrije cocktails. Jammer dat bij een gast de dieetwens vergeten werd, waardoor er voor één van ons tot tweemaal toe een nieuw gerecht moest worden klaargemaakt. Het hoofdgerecht daardoor deels na elkaar gegeten. Parkeren: Vlakbij dorpsplein
Wij kwamen na de drukte van de lunch. Een hele leuke eetgelegenheid met prachtig uitzicht. Vriendelijke medewerkers. Activiteiten in de buurt: Je kunt het naastgelegen kasteel bezoeken en in de omgeving heerlijk wandelen aan het water.
Leuk restaurant, maar een tafel aan het raam reserveren 6 weken vantevoren kan niet omdat ze geen tafels toewijzen. Vreemd, want we zien wel bordjes staan met ‘gereserveerd’. Vaste klanten gaan voor??????
Met een groep van 14 volwassenen en 2 kinderen hier gedineerd met 2e Kerstdag. Bediening was goed en vlot. Eten was heerlijk, ambiance was prima. Mooi en sfeervol restaurant.
Top locatie met vriendelijk personeel en goed eten. Aanrader pak een plek op hun terras!Eten: 4/5
Super mooie locatie met terras aan de maas. lekker gegeten. Activiteiten in de buurt: Kasteel
Mooie plaats aan de Maas met prachtig uitzicht en goede vriendelijke en snelle bediening.Service: 5/5
Heel erg lekker gegeten. En de bediening was super. Zeker een aanrader.Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid