facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Info

Geld Lenen zonder afsluit - en advieskosten via De Nederlandse Kredietmaatschappij: http://www.denederlandsekredietmaatschappij.nl/

Geschiedenis

Of het nu gaat om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, een geld lening sluit je zelf af via De Nederlandse Kredietmaatschappij. Bij ons vindt u meer dan twintig jaar ervaring in het afsluiten van kredieten en geld leningen. Wij houden rekening met uw wensen, de mogelijkheden en helpen u met een lening die u zelf zonder advies wilt afsluiten.

** Zelf verantwoord geld lenen, snel, foutloos en goedkoop **

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij weet u direct waar u aan toe bent. U krijgt altijd de beste voorstellen en sluit uw lening zelf af zonder afsluitkosten en/of advieskosten.

** Oriënteren anoniem, ongedwongen en discreet **

Wij hebben geen callcenter en komen niet bij u thuis. U bepaalt zelf hoe de communicatie verloopt: telefonisch, via internet per e-mail of per post. Zo kunt u zich goed en in alle rust oriënteren op de beste lening, de informatie doornemen en zelf uw keuze maken. Tevens heeft u het recht om, tot 14 dagen na het afsluiten, te annuleren. Let op! bij ons betaalt u géén annuleringskosten!

** Onze dienstverlening **

Wij bemiddelen zonder advies, dit heet 'execution only'. Wij verzorgen wat u vraagt! Deze vorm van dienstverlening is uitsluitend geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product te kunnen kiezen. Twijfelt u over voldoende kennis beschikt kijk dan naar onze leenwijzer of neem contact met ons op.

Direct gratis en vrijblijvend een offerte opvragen kan op http://www.denederlandsekredietmaatschappij.nl/



"Op een verantwoorde manier geld lenen bij gerenommeerde banken. Gewoon online, zonder gedoe en tegen een lage rente. Dat is lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet en werken 100% online. Hierdoor besparen wij veel kosten en kunt u goedkoper lenen. Bij ons leent u al vanaf € 5.000,- euro, op een moment dat u goed uitkomt."
Adres: Genieweg 56, Mijdrecht
Telefoonnummer: 0885444444
Stad: Mijdrecht
Route: Genieweg 56



op zoek naar gerelateerd: Lening offerte aanvragen, Leningen nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geld lenen Geld lenen 0 meter Top service, super vriendelijk, professioneel! snelle reacties als er nog vragen of d...
Recensies
Het hele proces van aanvraag en afwikkeling van de aangevraagde lening heb ik als bijzonder positief ervaren. Met name de persoonlijke benadering vond ik heel prettig. Ook fijn dat je steeds met dezelfde persoon te maken hebt. Van mij een dikke voldoende.
Super service! Snel geholpen en lening naar wens afgesloten. Kan ten alle tijden meteen terecht, wij zijn super tevreden over de vergelijkingen en mogelijkheden. Bedankt!!
Mooie site met loze beloftes. Volgens de website kwam ik in aanmerking voor een lening nadat ik al mijn gegevens had ingevuld. Nog geen uur later kreeg ik een mail dat ik niet in aanmerking kwam voor een lening met een wazige reden. De website is gewoon puur een lokkertje. Pure misleiding. Pas jullie website aan!
Communicatie is snel, duidelijk en toegankelijk. We kregen heel snel een reactie en duidelijke informatie over het aanleveren van documenten. Als je belt met een vraag, wordt er direct opgenomen en krijg je duidelijke instructies en zeer klant veranderlijk. We kregen heel snel onze gevraagde lening, zonder problemen. Top!
Ik heb hier op een zeer prettige manier een persoonlijke lening af kunnen sluiten. Het hele proces verliep digitaal en was daardoor vlot en eenvoudig geregeld. Ook kreeg ik van hun een duidelijke lijst met welke documenten ik moest aanleveren ter controle, ook dit ging volledig digitaal en daardoor heel makkelijk en snel. Ik ben heel tevreden over de hele afwikkeling van de lening en zou hier zeker terugkomen mocht ik in de toekomst nogmaals een lening nodig zijn.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de goede zorg voor hun klanten. Vriendelijke medewerkers die hun best doen voor de juiste en beste mogelijkheden. Als u een lening overweegt zijn zij een aanrader
DNKM heeft de aanvraag duidelijk en op een vriendelijke manier snel in behandeling genomen welke service ik zeker waardeer. Via de website met hen in contact gekomen en de gegeven dienstverlening en rentepercentage is me goed bevallen.
Zeer vriendelijk en service gerichte mensen die snel handelen en goed inzicht geven. Men begrijpt de cliënt en denkt mee. Top!!!
Een goede en betrouwbare maatschappij dat op een efficiente en snelle wijze bemiddelt. Er is altijd hoor en wederhoor op een vriendelijke wijze en een uitstekende nazorg. Hulde voor DNK.
Aandacht voor de klant staat hier hoog in het vaandel. Snelle reactie en hulp uit eigen beweging door mij te bellen met oplossingen. Ik ben er heel tevreden over en beveel het aan iedereen aan die een passende financiering zoekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid