facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Naturij

"Het leukste en grootste speelpark van Friesland! Met 70.000m2 speelplezier is er voor iedereen wel wat te beleven. Lekker klimmen en klauteren in onze indoor speelhal. Lekker buiten spelen in onze mega speeltuin. Wil jij de geitjes knuffelen of voeren? Of ga je liever op expeditie in de natuur? Bij De Naturij kan het allemaal. Dagje vrij? Naturij!"
Adres: 4 Oude Slinge Weg, 9204 WS Drachten
Telefoonnummer: +31512517744
Stad: Drachten
Route: 4 Oude Slinge Weg
Postcode: 9204 WS



op zoek naar gerelateerd: De Naturij korting, Midgetgolf Naturij Drachten, Kinderboerderij Drachten midgetgolf, Abonnement Kinderboerderij Drachten, Naturij kinderfeestje, Kinderboerderij Stiens, De Naturij tickets, Www De Naturij nl
Recensies
Super leuke kinderboerderij, intree is goedkoop je hebt dieren, reptielen, loop-wandelpaden, verkeerspark, binnen speel plaats, heel veel buiten speel toestellen, springkussen en zelfs een badje als het warm is. Gezellige cafetaria met ruime keuze aan eten, drinken, snacks en ijsjes. Met een gezellige buiten zit plaats.. Aanrader voor alle leeftijden al 50jaar een begrip van Drachten
Ooit heel lang geleden, toen er nog geen mobiele telefoons waren, was ik er met mijn oma geweest en kon me herinneren dat het er best leuk was. En, uit verhalen gehoord dat er veel veranderd is en dat er nog meer te doen is voor kinderen. In het paasweekend zijn we, mijn zusje, haar dochter en ik, er geweest en we kwamen eigenlijk tijd te kort! Er is zoveel te zien en te doen dat je aan een uurtje niet genoeg hebt! Je kunt er zeker wel een middag vertoeven. Je komt er dieren tegen die je niet zou verwachten in een kinderboerderij.
April 2022. Erg leuk voor jonge kinderen. Ook als het slecht weer is. Onze kleinkinderen hebben ook altijd genoten van het verkeerspark. Er is een grote ruime buitenspeelplaats, een speurtochtroute, een blote voeten pad en heel veel dieren. Wij hadden een abonnement voor twee volwassenen en twee kinderen. De ene keer gingen we met het ene stel kleinkinderen en de andere keer met het andere stel kleinkinderen. Maar dat kan sinds vorig jaar niet meer, want nu moet ieder kind een eien foto'tje hebben. Jammer, maar ach, ze zijn inmiddels wat te groot geworden voor een kinderboerderij en de speeltuin. De oudste is nu 14 jaar, dus als ze komen logeren gaan we naar een mseum ofzo.
Geweldige plek voor jonge kinderen, peuters en kleuters. Kindvriendelijk. Leuke kinderboerderij en speeltuin, fantastische binnen speeltuin, reptielenhuis, gratis parkeren, enz. AANRADER!
Leuk park om met de kinderen heen te gaan. Entree prijs is uitstekend voor wat de kinderen kunnen doen. Er is veel variatie speeltuin en kinderboerderij. Min punt is het restaurant. Slecht georganiseerd in verloop van tijd is het daar heel smerig aangezien ze niks opruimen. Lijkt wel dat er alleen kinderen werken zonder horeca kennis of begeleiding mist van een volwassene.
Prima speeltuin. Wel af en toe chaotisch, bijv. je besteld wat maar dat komt niet goed door met gevolg dat je een uur voor niets wacht, en dat vinden de kinderen niet leuk . Maar het spelen in de buiten of binnen speeltuin is geweldig. Even een rondje langs de dieren, blote voeten pad, kikkerpad en nog veel meer is heel leuk!!!
Een hele leuke kinderboerderij meet heel veel speel attributen. Voor een hele dag plezier.
Mooie kinderboerderij, met speeltuin en binnenspeeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook een verblijf met reptielen, dit was ook erg gaaf. Goede eetgelegenheid met fijn terras. Zeker een aanrader.
Super gezellige, ruim opgezette kinderboerderij, met groot wandel oppervlakte, blotenvoetenpad, speurtochten, diverse speel mogelijkheden, ponykar, grote speeltuin, klein zwembad in de zomer, overdekt speelparadijs, een verkeerspark en een terras en restaurant met diverse eet mogelijkheden. Er is veel gerestaureerd waardoor het er weer veel toegankelijker uitziet als voorheen. Deze week wordt er een reptielenhuis geopend. Genoeg te doen, voor een lage prijs. Helemaal bij een abonnement. *Sinds ruim een jaar is er ook een reptielenhuis. Update: Zelfs in de late herfst is er voldoende te doen.
We hebben een jaarkaart 1 keer jaarkaart vergeten wel een foto laten zien van de passen en ze hebben ons in het systeem gecheckt klopt u heeft heeft een jaarkaart. toch nog opnieuw entree moeten betalen slechte zaak. Is geen kinderboerderij meer maar een financiële instelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid