facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nationale Opera - Dutch National Opera

De Nationale Opera - Dutch National Opera

Info

De Nationale Opera creëert en voert muziekdramatische kunst op, en legt daarbij de focus op kwaliteit, diversiteit en innovatie.

Geschiedenis

Operaklassiekers worden op nieuwe manieren benaderd, zelden gespeeld repertoire wordt opnieuw ontdekt en nieuwe opera’s gecreëerd. We heten u van harte welkom in Nationale Opera & Ballet.

Welkom op de officiële Facebook-pagina van De Nationale Opera. Deze community is voor iedereen die geïnteresseerd is in De Nationale Opera. Via deze pagina en onze andere social media kanalen krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Daarnaast houden we je op de hoogte van al onze acties en aanbiedingen.

Zelf bijdragen aan deze pagina kan ook: deel bijvoorbeeld je operatips op het prikbord of schrijf een recensie over de opera die je recentelijk hebt bezocht.

Adres: Amstel 3, 1011 PN Amsterdam
Telefoonnummer: 020 625 5455
ln.tellabarepo@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Amstel 3
Postcode: 1011 PN



op zoek naar gerelateerd: dutch national opera and ballet, de opera, national opera house amsterdam, opera 14 april, stichting nationale opera en ballet, dno 19 20, opera amsterdam, operaballet inloggen
Recensies
Wij zijn enkele keren naar de open dag geweest. Een geweldig spektakel, ook voor kinderen. Er is zoveel te zien achter de schermen. Je mag alle ateliers bezoeken, er is uitleg en er zijn korte demonstraties van technische snufjes en korte optredens in de grote zaal.
Een Opera bezoeken in "NOB" blijft een beleving. Centraal gelegen, prachtig ruim opgezet, mooie zaal en Don Giovanni was bijzonder. Pre order drankjes en hapjes zodat je meer tijd hebt voor elkaar tijdens de pauze.
Geweldige voorstelling van de notenkraker. Mooie muziek en fantastische dansers. Dit was mijn eerste voorstelling van het nationaal ballet,er zullen er nog vele volgen
Prachtig orkest, prachtige Mozart muziek, de zang vond ik wat minder, acteerwerk goed en het decor saai: smaak hadden ze wel wat meer afwisseling in mogen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid