facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nationale Keukenzetter

Info

Van projectmanagement tot de afvalroute. Wij hebben de beste keukenmonteurs, de juiste kennis, de nieuwste apparatuur en de slimste software voor uw bouwproject.



"Wij willen leiden door innovatie! Onze oplossingen zorgen ervoor dat monteurs, projectmanagers, aannemers en andere professionals op de bouwplaats beter samenwerken.Wij hebben de branchekennis, de software en het netwerkUw eigen of externe keukenmonteurs zorgen ervoor dat de keukens efficiënt en doeltreffend worden geplaatst.Maar nog belangrijker: wij willen echt vooruit! Wij zijn hier om het iedereen in de keukenbranche makkelijker te maken. Beter, sneller, veiliger, duurzamer, doeltreffender én meer kosteneffectief. Er is altijd ruimte voor verbetering.Van projectmanagement tot de afvalroute, alles inzichtelijk. Alle opleverbonnen dezelfde dag, schaderapportages voor 10:30, inzichtelijk servicetraject en nog veel meer."
Adres: Minervum 7378, 4817 ZH Breda
Telefoonnummer: +31850733440
Stad: Breda
Route: Minervum 7378
Postcode: 4817 ZH



op zoek naar gerelateerd: Keukenmontage zzp, Keukenmonteur gezocht, Uurtarief zzp keukenmonteur, Keuken montage berekenen
Recensies
Bij ons kwam een vriendelijke monteur Adil de keuken plaatsen. In zijn eentje ging hij gelijk aan de slag. Hij dacht mee, kwam met ideeë en werkte zeer netjes. Hij zette net dat stapje meer, wij waren ook verbaasd dat eind middag de keuken er stond. We zijn zeer tevreden over hem en dit bedrijf.
Wij zijn ZEER tevreden met het goede werk van Marc en Nitil, twee zeer vriendelijke vakmensen die hun werk goed verstaan. De afwerking ziet er keurig uit en de heren gaan voor absolute perfectie. Ze denken mee en gaan net een stukje extra verder. In ons gehele verbouwing zijn wij veruit het meest tevreden hierover. Wij zullen hun diensten bij iedereen aanbevelen. Ga zo door heren!
Update: Ein-de-lijk is op 8 juli door Toon de keuken afgemonteerd. Echt vakwerk dat door een vriendelijke, nette monteur die zich niet zomaar uit het veld laat slaan voor de tweede keer geleverd is. ..... Origineel: Nadat onze keuken al ruim een half jaar geleden geplaatst moest worden door een ander bedrijf, een half jaar vol gezeur en veel frustraties, is DNKZ ingeschakeld. Onze keuken bleek door de vorige monteur totaal verkeerd gemonteerd. Niks was waterpas of goed verankerd. Toon en Yoerii hebben er samen voor gezorgd dat ik voor de eerste keer sinds eerste montage met een prettig gevoel achterbleef. Bij elke tegenzitter toch weer doorgaan, zonder gemopper. Echt top!! Er moet nog iets geleverd en verder afgemonteerd worden, ik hoop hen dan allebei weer terug te zien!
Wat een super ervaring met dit bedrijf. Onze keuken werd gemonteerd door Jordy die vakkundig te werk ging en alles netjes uitvoerde zoals verwacht. De keuken stond ook binnen 2 dagen en zag er keurig uit. Netjes werken en vriendelijkheid staat bij deze monteur hoog in het vaandel. Echt heel blij :
Over het algemeen erg tevreden. Monteur Adil heeft erg zijn best gedaan en was vriendelijk en ervaren. Wij hadden een moeilijke en grote keuken en toch heeft hij het ruim binnen de geplande tijd gered zonder gehaast te werken en af te raffelen. Nadeel is alleen dat onze vloer beschadigd is geraakt door het schuiven van de hoge kasten. Maar dat is uiteraard per ongeluk. Over de keuken montage alleen maar positief.
Toon is bij ons geweest om de boel af te maken namens DNKZ. Wat een geweldige monteur was dit, hadden we hem eerder gehad tijdens dit hele traject. Bedankt Toon!
Monteur Toon heeft van mijn rampen keuken een echte super droom keuken gemaakt! Wonderen bestaan dus echt. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Super Monteur!!!!!
Monteur Jos heeft de keuken snel en vakkundig geplaatst. Hij liet zich niet uit het veld slaan door wat problemen maar zag het als een uitdaging. De keuken ziet er prachtig uit!
Onze nieuwe keuken is op zeer nette en schone wijze gemonteerd door monteur Marc. Zeer tevreden over. Denkt goed mee en verzint voor iedere uitdaging een oplossing.
Toon heeft een puike afwerking gedaan van onze keuken. De lampjes geïnstalleerd, afdekkingsplaten gezet en afgekit. Professioneel, gezellig en een oor voor onze wensen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Nationale Keukenzetter.

Breda aannemer gespecialiseerd in keukens en badkamers

openingstijden, locatie, vervoer. Minervum 7378 breda bouwbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Nationale Keukenzetter adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Nationale Keukenzetter. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Nationale Keukenzetter delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JongWonen Kastsystemen JongWonen Kastsystemen 1 km Prachtige kast geleverd gekregen, perfect op maat en zeer fraai afgewerkt. Kundige mo...
W & D Afbouw W & D Afbouw 1 km wanden Stucwerk Sausklaar (glad en strak) opgeleverd vanaf €16 P/M2 Inclusief Materia...
Schilderbedrijf Kwast Schilderbedrijf Kwast 1 km Ik vind Saïd een geweldige goede schilder. Hij doet zijn werk met alle plezier. Hij g...
Sterk adviesbureau voor bouwconstructies B.V. Sterk adviesbureau voor bouwconstructies B.V... 2 km Voor advies in beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies en bijbehorend...
Alpha Maintenance And Services Alpha Maintenance And Services 2 km All round cleaning and coating company
Fikaliv Fikaliv 2 km Vertaald door Google Bedrieger, overweeg dit bedrijf nooit. Mark naam van de eigenaar...
De Koningallround schilderwerken De Koningallround schilderwerken 3 km De koning allround Schilderwerken Voor al uw schilderswerken .
Kvik Kvik 3 km In februari een mooie, strakke keuken besteld bij Kvik Breda. De montage ging niet in...
Bodima BV Bodima BV 3 km Bodima is bij ons langs geweest voor een vochtbehandeling in de wanden. Wij zijn erg ...
Duurzaam huis bouwen Duurzaam huis bouwen 4 km Duurzaam huis bouwen is gespecialiseerd in duurzaam (ver)bouwen.
Radek Legal Radek Legal 5 km Radek Legal Klusbedrijf, de juiste keuze als u gaat voor vakkundig uitgevoerde bouwpr...
Klusbedrijf D.W. Klusbedrijf D.W. 5 km Voor al uw verbouwingen & andere klussen.. Alles is mogelijk!
Gebr. Coremans Grondwerken BV Gebr. Coremans Grondwerken BV 6 km Belachelijk dit! Gewoon meer dan een halfuur moeten wachten omdat meneer de auto op d...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid