facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nachtwacht

De Nachtwacht

Info

de Nachtwacht Katwijk is sinds maart 2010 een slaapspeciaalzaak , u vindt Eastborn , Pullman en Avek bedden ,100% hollandse kwaliteits boxspring.

Adres: Ambachtsweg 24-A, 2222 AL Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714085855
Stad: Katwijk
Route: Ambachtsweg 24-A
Postcode: 2222 AL



op zoek naar gerelateerd: Dekbedovertrek Katwijk, Beddenwinkel Zuid Holland, Ecolife bedden review, Bedden webshop, Bedden outlet Hoogvliet, Bedden Rijnsburg, Beddengoed Alexandrium, Beddenwinkel Zuidplein
Recensies
We kwamen alleen kijken en gingen met een nieuw bed inclusief matrassen naar huis. Echt klantvriendelijk geholpen een goede keus te maken, professioneel en persoonlijk advies. Het bed is keurig geplaatst en ik sta elke morgen uitgerust op en het is genot om op te slapen. Hierna ook nog kussens gekocht, ook helemaal top.
Wat een fijne zaak en een hartelijk personeel. Wij zijn goed geholpen met de keuze voor een nieuw matras. En wij waren verrast door de uitstekende klantenservice. Toen ik zei dat ik een goede review wilde schrijven kreeg ik als antwoord: “Daar doe ik het niet voor, ik wil gewoon tevreden klanten” En dat zegt eigenlijk alles.
Wij hebben hier ons complete bed gekocht. Wat een fijne winkel! Je voelt je er fijn en gewaardeerd als klant. We kregen goed advies over wat voor bed het beste bij ons paste. Daarnaast kon het bed ook nog eens snel geleverd worden! Heel erg bedankt Marijke en collega's voor het goede advies en de snelle levering! Wij slapen weer heerlijk!
Wij hebben nu zo’n ruim twee maanden ons nieuwe bed, na 30 jaar een waterbed te hebben gehad ….. Wat een top bed hebben wij…..hadden we veel eerder moeten doen ! Top zaak De Nachtwacht!
Een geweldige zaak! Je voelt je meteen op je gemak! Wij gingen ons even oriënteren en werden zo fijn geholpen door de beide dames. We hebben een heel mooi bed gekocht en zijn super tevreden de deur uitgestapt.Echt een aanrader om daar eens een bezoekje te brengen.
Een absolute aanrader om hier naar toe te gaan voor een nieuw bed. Uitstekende kwaliteit van box springs. Je wordt er fantastisch geholpen, met het uitzoeken van een bed wat bij jou past.
Super fijn door Marijke geholpen en uiteindelijk door professioneel advies een goede keuze kunnen maken voor een mooi bed van Pullman. Ik kan iedereen aanbevelen om bij de Nachtwacht opzoek te gaan naar een goed bed.
Super goede & nette service!! Je wordt er heel fijn geholpen en ook de heren die bezorgen leveren een top service! Zeker een aanrader!
Fijn geholpen, goed advies en een mooi bed gekocht. Goede, nette aflevering. Heel blij mee.
Super winkel, echt de moeite waard om er te gaan kijken,professionele hulp bij het uitzoeken van een goed bed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid