facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Naaitafel

De Naaitafel

Info

De Naaitafel voor kleding en patronen op maat, verzwaringsdekens, kleine producties etc.
Kijk op http://www.denaaitafel.nl

Adres: Rodenborchweg 30, 5241 VM Rosmalen
Telefoonnummer: 0736896892
Stad: Rosmalen
Route: Rodenborchweg 30
Postcode: 5241 VM


Recensies
Heel mooie kwaliteit en service... tot ze er geen zin meer in had en een al lang openstaande bestelling waarvan de beloofde leveringstermijn was verstreken zelfs niet meer wou afwerken. De patronen waarvoor ik betaald heb, werden slordig en zonder aantekeningen welk stukje papier is van welk product? gewoon allemaal samen in 1 doos afgeleverd. Ze heeft me veel geld en tijd gekost. Geen aanrader voor lange samenwerkingen.
Ooit naailes bij De Naaitafel gehad. Al de dames die les volgde moesten de lessen contant afrekenen per 8 lessen. Helaas door omstandigheden werden de lessen geannuleerd en vervolgens niks meer gehoord en mijn geld kwijt. Zo ook bij meerdere dames die toen naailes volgde.
Goede dekens, zien er degelijk uit. Maar een adminstratiesysteem van lik mijn vestje. Bewaar je track and trace tot in mensenheugenis, want een maand later na retourneren komt er een verassing: deken niet retour ontvangen, waar die blijft?!?! EEN MAAND LATER!! Ook van een andere deken geen fatsoenlijke bevestiging dat deze retour is gekomen. Daar moet je zelf om vragen.. wat een beleid..... Ik had beter een deken kunnen kopen, met de huur en de borg, die nu niet terug komt, ben ik nu meer kwijt als dat ik er 1 had gekocht en doorverkocht.... bij onze zoon werkte de deken niet..
Goede kwaliteit deken. Fijne sercise, vooral het twee weken uitproberen van de verzwaringsdeken was in mijn geval zeer waardevol. Uiteindelijk was de hele service precies zoals de website beloofd had. En dat is erg fijn. Aanrader.
Na een zoektocht van 5 jaar, eindelijk iets gevonden wat helpt voor onze dochter. De verzwaringsdeken. Deze hadden we al eerder geprobeerd, maar niet met de juiste vulling. Een fijn bedrijf om mee te werken en erg meedenkend. Een aanrader voor een ieder met slaapproblemen.
Afspraak voor granulaat ophalen ging zeer gemakkelijk. Het was even zoeken met parkeren maar makkelijk te vinden uiteindelijk. Onwijs vriendelijke dame, goede toelichting en hulp. Zeker aan te raden!
Super tevreden. Marleen is een echte vakvrouw die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!
Geweldige service en uitstekende kwaliteit. Denkt mee met de klant en gaat geen uitdaging uit de weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid