facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Muzikant

Info

Op 14 april opent restaurant De Muzikant in Assen haar deuren! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke 2- of 3-gangen menu inclusief drank!

Geschiedenis

Restaurant de Muzikant in Assen is geheel in stijl ingericht. Bekende muzikanten vormen het decor voor zowel de inrichting alsmede voor onze gerechten. De gerechten zijn gebaseerd op de kenmerken van bekende artiesten wat de hele beleving van uiteten een extra muzikale touch geeft.

Gasten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid 2- of 3-gangen menu inclusief drank. Wij staan voor kwalitatief goed eten en willen de gast overtuigen met onze complete beleving.

Adres: Torenlaan 2 , Assen 9401 HP, NL
Telefoonnummer: 0592 851 114
ln.tnakizumedtnaruatser@ofni
Stad: Assen
Route: Torenlaan 2
Postcode: 9401 HP


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant de muzikant emmen, hoofdstraat 120 emmen, de muzikant assen review, restaurant hoogeveen, menukaart de muzikant hoogeveen, torenlaan 2 assen, de muzikant assen menu, restaurant assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steakhouse de Piri Piri Steakhouse de Piri Piri 2 km Lekker restaurant om te eten, minder kindvriendelijk.
Recensies
Goede zaak met leuk format alle gerechten hebben namen van bekende artiesten uit de muziekwereld de gerechten op de grappige kaart zijn redelijk klassiek maar goed qua uitvoering. Lekker gegeten hier voor een redelijke all-in prijs. Mooi is dat de porties niet te klein zijn en de bijgerechten met aandacht zijn bereid. Lekkere echte gebakken aardappeltjes zijn sowieso tegenwoordig al bijzonder. Ik vond 't prima!
Leuke formule. Concept klopt volop. En als je de juiste hoes om de menu kaart krijgt, dan is de toon gezet. Maar ook het eten was super. Één klein puntje voor volgende keer, iets van saus op de hamburger van kinder menu. Maar verder was het heerlijk. Ook de bijgerechten waren smaakvol. Bloemkool precies goed gaar en geserveerd met een romig sausje. Ook desserts waren super. En mooie manier van presentatie van dessert kaart, in een singeltje. Voor herhaling. En ook wel vaker dan één keer .
Gezellige en mooi restaurant met bijzonder concept, alles draait om muziek, de gerechten zijn vernoemd naar muzikanten of bands
Leuk restaurant met leuke foto's van oude lp's aan de wand afgewisseld met muziek instrumenten,het menu is een lpvorm gedrukt.Vriendelijk personeel en heerlijk gedineerd voor niet duur.
Lekker gegeten in een mooie zaak in een statig oud pand waar je zeer goed bediend wordt. Helaas bevat de kaart alleen maar gerechten die je ook zelf zou kunnen bereiden, dat maakt het niet bijzonder genoeg om nog eens terug te gaan.
Prima eten volgens een all-in principe. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat de glazen goed gevuld blijven. Bij twijfel tussen twee verschillende nagerechten werd zonder extra kosten van beide geserveerd. Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk eten, vriendelijk personeel. Wel moesten we steeds vreselijk lang wachten tussen de gangen, klein minpuntje.
Toetje was erg lekker, hoofdgerecht vega-stoofpotje viel tegen, leken wel IKEA vega balletjes met een paar zilveruitjes. Niet echt waar ik aan denk bij een stoofpotje
Heerlijk gegeten en het is heel erg leuk aangekleed!
Lekker eten in 3 gangen voor rond de €30 inclusief drankjes,bier,wijn ,fris. Je krijgt nooit te weinig,buikje lekker rond gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid