facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Muze Noordwijk

De Muze Noordwijk

Info

De Muze Noordwijk op Facebook, Twitter....... Zorg dat je op de hoogte blijft van alle activiteiten in ons prachtige kusttheater!

Geschiedenis

De Muze is een multifunctioneel gebouw gespecialiseerd in het organiseren en- of faciliteren van culturele evenementen, theater/ en film voorstellingen, congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Wij heten iedereen van harte welkom in ons prachtige kusttheater.

Label

De Muze is een kusttheater met een ruime keuze aan theater- en filmvoorstellingen in Noordwijk



"De Muze is theater, bioscoop en cultureel centrum gelegen op steenworp afstand van het strand."
Adres: Wantveld 2, 2202NS Noordwijk
Telefoonnummer: 071-3646226
ln.kjiwdroonezumed@ofni
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Wantveld 2
Postcode: 2202NS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: programma theater de muze noordwijk, muze noordwijk jochem myjer, de muze noordwijk bios, stichting de muze noordwijk, ladies night de muze noordwijk, de muze noordwijk zaal, de muze noordwijk zomerbioscoop, de muze noordwijk parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Parkeerplaats om de hoek, wel nog even een uurtje P-kosten aftikken tot 21.00 betaald parkeren. Hele vriendelijke gastvrouwen en heren! Die verdienen 5 sterren. Maar het publiek?? Krijgt maar 1 ster. Weinig gezellige mensen nogal saai, geven lauwe reacties. Arme artiesten die grote moeite doen om dit volkje warm te draaien en zo een beetje sfeer onder de mensen moet zien te brengen. Het is hier een lokaal gebeuren.
Jammer weer, de zoveelste keer een dichte deur. Ouders staan 30 minuten te wachten voor ze eindelijk naar binnen kunnen. Lange rij voor de toiletten en geen koffie/thee. Maar wel 13 euro voor een kaartje om 2 minuten naar je kind te kunnen kijken.
Mooi theater. Horeca is wat aan de dure kant.aar verde rgeboeg aanbod over het jaar heen. Prima zitplekken.
Wij waren voor het eerst in dit theater. En genoten van Maarten van Rossum. Leuke relativerende avond over wat er in de wereld aan de hand is.
Een mooi, intiem theater in Noordwijk. De zitplaatsen zijn ruim, alleen wat laag. Goed zicht op het podium. Ook geluid is goed verzorgd. Keurige controle op corona checkapp. Voldoende ruimte tussen zitplaatsen en rijen. Iedereen werd naar de plaats begeleid. Vlakbij grote parkeergelegenheid, waar tegen betaling kan worden geparkeerd.
Verouderd theater, maar als je naar leuke kinder theater gaat prima te doen hoor.
Super leuk theater met leuke shows en films in de vakanties. Het is een leuk uitje voor het hele gezin en vrienden.
Zeer gastvrij, alles was keurig geregeld, een top avond gehad.
Niet goed toegankelijk voor mindervalide. Koffie was echt heel slecht.
Een voortreffelijk theater voor zowel voorstellingen en als bioscoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid