facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Motorschool Arnhem

De Motorschool Arnhem

Info

Gespecialiseerd in motoropleidingen



"De motorrijles specialist. Voor elke motorrijder, aspirant of gevorderde!Onze persoonlijke en doelgerichte manier van lesgeven zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt op de motorfiets en omdat we gespecialiseerd zijn in motorrijles, krijg je alle aandacht die je verdient zodat je niet alleen snel slaagt voor je examen maar ook écht leert motorrijden!"
Adres: Overhagenseweg 41 C, 6883 GS Velp
Telefoonnummer: 0645235279
Stad: Velp
Route: Overhagenseweg 41 C
Postcode: 6883 GS



op zoek naar gerelateerd: Motorrijles verlaagde motor, Motorrijbewijs Nijmegen, Motorrijbewijs Tiel, Proefles motorrijden, Spoedcursus motorrijbewijs Tiel, Peter ten Have, Wesseldijk motor, Aanhanger rijbewijs Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astrum College Astrum College 335 meter Niet veel over deze school te zeggen. Veel beloftes mensen die stoned naar school kom...
Professorship Sustainable Agribusiness in Metropolitan Areas Professorship Sustainable Agribusiness in Me... 1 km Developing sustainable business models and value chains together with stakeholders, f...
Kick Begeleiding Kick Begeleiding 2 km Voor leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. - Bijles - Huiswerkbegeleiding...
Hogeschool Van Hall - Larenstein Hogeschool Van Hall - Larenstein 2 km Goede school, maar er is veel te doen over deze school
Recensies
Het is voor mij een geweldige reis geweest met Hans, Matthijs, Paul en Maarten. Het team van De Motorschool maakt de eigen pay off “echt leren motorrijden” meer dan waar. Vanaf vandaag echt motorrijden kan niet wachten.
Super leuke, leerzame en gezellige tijd gehad bij de heren Maarten, Hans en Paul! Ik kan niks anders dan positief zijn over mijn hele traject bij deze motorschool. De heren maken de lessen leuk en leerzaam, waarbij de afwisseling van rij-instructeurs telkens zorgt voor een andere lessen. Ze leren je echt motorrijden en doen dit ook vanuit hun eigen passie die ze hebben voor deze hobby. Ze rijden mee op een motor en laten zien wat alle technieken zijn. Het fijne is dat er niet met een auto achter je aan gereden wordt. Echt een aanrader, voor mensen die echt willen leren motorrijden!
De Motorschool is een rijschool uitsluitend voor het leren motorrijden, aspirant tot gevorderde. Je kan bij ons terecht voor je motorrijbewijs, opfriscursus, bochtentraining of een techniek workshop. We staan altijd klaar voor een praatje en een kop koffie.
Ontzettend veel geleerd hier maar ook zeker een leuke tijd gehad tijd gehad bij de motorschool. Ik ben erg tevreden over deze motorschool dit omdat de rij instructeurs een passie voor motor rijden hebben dus het je ook op de beste manieren uitleggen en voor doen. Echt een aanrader voor mensen die willen leren motorrijden!
Prima motorrijschool met goede instructeurs die weten waar ze het over hebben. Door mijn broers ben ik bij deze motorschool gekomen. Ze houden goed in de gaten of er plekken vrijkomen om eerder examen te doen, mits je er klaar voor bent. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan anderen.
Fijne motorschool met prettige instructeurs! De lessen waren heel leerzaam en met een hele fijne sfeer. Specialisten op het gebied van motorrijden, dat merk je echt! Ik vond het in het begin best spannend en wist niet zeker of ik wel zou kunnen en het wat voor mij zou zijn maar ik ga nu met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op.
Wil je niet alleen je motorrijbewijs halen maar ook écht leren motorrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Jongens, ik wil jullie nogmaals bedanken voor een onvergetelijke tijd waarbij ik niet alleen de basis geleerd heb maar ook echt zelfstandig, veilig en vol vertrouwen heb leren motorrijden. Jullie passie voor deze hobby is merkbaar en voelbaar, elke les weer. Ik ga onze lessen en alle gezelligheid enorm missen!
Afgelopen winter mijn rijbewijs behaald bij De Motorschool. Hele winterperiode door kunnen lessen ongeacht het weer. Super instructie door ervaren rij-instructeurs. Als je wil leren motorrijden zal ik deze rijschool zeker aanbevelen.
Het afgelopen half jaar lessen gevolgd bij de Motorschool om te leren motorrijden en uiteindelijk het rijbewijs te halen. Leuke leerzame lessen door de omgeving. Het plezier in het motor rijdende werd iedere week groter, doordat het plezier die de instructeurs zelf hebben in het motor rijden aanspreekt. Bedankt voor de leerzame tijd!
In één keer geslaagd! De instructeurs van de motorschool zagen waar mijn verbeterpunten bij het motorrijden lagen. De communicatie tussen de instructeurs zorgt er voor dat er continuïteit is in mijn leerproces. Wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de instructeurs eerlijk zijn, de tijd nemen om mij wat uit te leggen en vriendelijk in contact zijn. Mannen van de motorschool, bedankt. Speciale shout out naar Hans.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid