facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Moskant

De Moskant

Info

Verzekeringen en Hypotheken

Geschiedenis

De Moskant is een professioneel, flexibel en regionaal opererend financieel advieskantoor. Wij richten ons op particulieren en bedrijven in regio Lith en Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van advies voor uw hypotheek en verzekeringen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw pensioen, lening of spaargeld. Ook voor het MKB hebben wij volop mogelijkheden. Voor u kunnen wij vele aanbieders in de markt vergelijken. Wij zijn niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij, dus écht onafhankelijk!



"De Môskant staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantie- en hypotheekbemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op jouw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst."
Adres: Marktplein 25, 5397 EV Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0412-472055
Stad: Lith
Route: Marktplein 25
Postcode: 5397 EV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veldsink - Quivoir Adviesgroep Veldsink - Quivoir Adviesgroep 333 meter Al jaren een goed bedrijf!
Recensies
Vakkundig advies en snelle afwikkeling bij afsluiten van een fietsverzekering. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid