facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Monte IJs

De Monte IJs
"De leukste, mooiste en grootste ijssalon in de Krimpenerwaard."
Adres: Lekdijk West 33, 2861 ES Bergambacht
Telefoonnummer: 0630118520
Stad: Bergambacht
Route: Lekdijk West 33
Postcode: 2861 ES


Recensies
Een winkel als een snoep en ijs wahala voor de kinderen,volwassenen kunnen er ook goeie broodjes eten of lekker genieten van een kopje koffie of wen heerlijke sorbet,echt enorm veel soorten smaken ijs en veel keuze kwa snoep traktatie,cadeautjes,cadeaubonnen,geboorten gifstoffen bijv glazenpotje met de kleuren boys/Girls,veel soorten broodjes echt heerlijk!!.. Ik zeg fantastisch winkeltje voor jong en oud,gaan jullie ook even aan bij de monte?!...GEWOON DOEN!.
Heerlijk ijs hebben ze. De moeite waard. En heel veel smaken
Heerlijke koffie, lekkere tosti, fijne bediening. Echt gezellig!!!!
Wow, deze zaak heeft het allemaal! Gezellig interieur, heerlijk ijs en aardige mensen die er plezier in hebben. We moeten zeker nog eens terug om het andere lekkers ook te proberen.
Mooie ambiance, een geweldige hoek met uitnodigende snoepwaren voor kinderen, overheerlijke broodjes en andere lunchgerechten... én natuurlijk verrukkelijke smaken ijs !
IJssalon van grote klasse ! Vriendelijke bediening en veel keuzes. Heerlijk ijs.Eten: 4/5
Lekkere broodjes & heerlijk ijs!! Een plek waar ik graag een ijsje kom eten met mijn kinderen. Zij kunnen geen genoeg krijgen van alle smaken ijs.
Wat een mooie zaak zeg! Heel leuk ingericht, klantvriendelijk en een echte aanwinst voor Bergambacht. Ook heel handig om via een QR code die op de menu kaart je bestelling door te geven. En heel veel keus om het lastig te maken: Belegde broodjes/ ijs/ smoothies/milkshakes en gebak. Ze hebben zelfs een hoek met snoep. Het was heerlijk! Tot de volgende x
Heerlijk ambachtelijk schep en softijs, echt een genot nu alleen het advocaat ijs nog terug in het assortiment
Erg lekker ijs. Aardige bediening
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Monte IJs met het openbaar vervoer


Bergambacht, Eikelboom 170 meter
194
Bergambacht, Eikelboom 170 meter
194

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid