facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mondzorgkliniek

De Mondzorgkliniek

Info

DE MONDZORGKLINIEK staat garant voor: openheid, duidelijkheid, transparantie, kwaliteit en voor ontspannen in vertrouwde handen.

Adres: Tuinfluiter 5, 3752NA Bunschoten
Telefoonnummer: 31332999533
Stad: Bunschoten
Route: Tuinfluiter 5
Postcode: 3752NA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Independer De mondzorgkliniek, Kohdent Mondzorg Bunschoten-Spakenburg, Speekselonderzoek tandarts, Regina Floor, Speekselspreekuur ACTA, Weekenddienst Tandarts Bunschoten, Casper Bots
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Uitzonderlijk goed! Mijn vier voortanden waren gesleten, stukje eraf en niet meer mooi wit. Zie de foto's leliewit en esthetisch door tandarts Casper Bots zo knap gemaakt dat het beeld nog steeds bij mij past. Hij en de assistent Irene hadden er duidelijk lol in en dat maakte dat de bebehandeling voorbij vloog. Zelf heb ik last van lage rugpijn door een hernia. Deze tandarts stoel was zo comfortabel dat ik geen pijn aan mijn rug had. Ik ben zoals je leest uitzonderlijk enthousiast over de behandeling bij De Mondzorgkliniek. Dankjewel Casper en Irene!!
Er wordt bij de Mondzorgkliniek naar je geluistert en echt serieus genomen, en er wordt in goed overleg naar een oplossing gezocht die werkt. Casper en je gehele team bedankt voor mijn mooie tanden en hierdoor weer een glimlach die gezien mag worden.
Hele fijne mondzorgkliniek. Ik was altijd nerveus om naar de tandarts te gaan. Totdat ik hier kwam. Iedereen is vriendelijk, meedenkend, begripvol, geduldig en heel kundig. Zij doen hun werk met passie. En stellen je op je gemak. Echt een aanrader om hierheen te gaan!
Voor de 2e x een prachtige brug gekregen… wat een vakwerk en wat een liefde voor hun vak!! Wat zijn ze lief en integer geweest en blij met en voor mij!! Super dankbaar…
Super goed geholpen door aardige en goede tandarts Casper. Begripvol, ontzettend kundig en heel erg vriendelijk. Ik word altijd super goed geholpen door Casper en zijn team. vaak ben ik nerveus maar ze stellen je zo op je gemak. ik raad het iedereen aan om hier heen te gaan. Stuk voor stuk allemaal toppers
zeer goed ! ja eigenlijk heb ik maar 2 woorden nodig om mijn ervaringen bij de mondzorgkliniek te omschrijven. vakkundig , punctueel , alles onder 1 dak, fijne atmosfeer en zorgvuldige uitleg .toptent!
Excellente mondzorg op gebied van tandzorg en preventie. Goede samenwerking met orthodontisten en mondhygiënisten en een duidelijk plan van aanpak. Erg tevreden sinds ik hier 2 jaar geleden als nieuwe klant binnenkwam. Vriendelijkheid en passie voor hun vakgebied stralen zij goed uit.
Netjes en bekwamen en erg vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid