facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Molkerij

De Molkerij

Info

Alle vlees van De Molkerij is 100% onbewerkt traceerbaar rundvlees van eigen koeien zonder e-nummers, antibiotica, kleurstoffen, etc.

Geschiedenis

DE PLEATS
Ons melkveebedrijf bevindt zich direct onder Dokkum aan de Koailoane. Hier hebben wij 165 koeien, 30 kalfjes en 100 stuks ouder jongvee. Dagelijks melken wij om 04:00 & 16:00. De melk wordt om de 3 dagen door onze coöperatie Royal Friesland Campina opgehaald waarna het in Leeuwarden verwerkt wordt tot zuivelproducten die vervolgens in het zuivelschap van de supermarkt te vinden zijn.

DE KIJ
Onze 165 koeien produceren met behulp van 3 arbeidskrachten en eigen geproduceerd- en regionaal ruwvoer 1.700.000 kg melk per jaar.

ÚS MOTTO
Wij stunten niet met prijzen ten koste van onze koeien en omgeving, maar vragen een eerlijke prijs voor passie en beleving.



Label

Eerlijk rundvlees rechtstreeks vanaf de boerderij.

Adres: Koailoane 12, 9104AA Damwoude
Telefoonnummer: 0630933888
ln.jireklomed@ofni
Stad: Damwoude
Route: Koailoane 12
Postcode: 9104AA



op zoek naar gerelateerd: molkerij melk, de molkerij twisk, de molkerij burgum
Recensies
Lekkere vese melk en overheerlijk vlees en ijs super lekker
Mooie stadsboerderij met heerlijke producten te koop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid