facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Molen uw dier- en tuinspecialist

De Molen uw dier- en tuinspecialist

Info

De Molen is uw dier- en tuinspecialist in Malden.

Geschiedenis

Welkom bij ‘De Molen’. Van oudsher een begrip in Malden.
Onze speciaalzaak voor dier en tuin is een gemoedelijke dorpswinkel.
Maar wel één met veel expertise en een breed assortiment.

U staat bij ons centraal. Want als verzorger bepaalt u het welzijn van uw dier. En legt u de basis voor de groei en bloei in uw tuin.

Wij ondersteunen u daarbij met kwaliteitsproducten. Maar ook met genuanceerde en deskundige voorlichting. En altijd een eerlijk advies.

Met trots ontvangen we u in onze nette en overzichtelijke winkel. U parkeert bovendien comfortabel voor de deur. Ook handig voor ons trouwens. We leggen namelijk zelf de grootverpakkingen in uw auto.

Kwaliteit is onze insteek, service onze kracht. Aantrekkelijker kunnen we het niet maken.

Adres: Rijksweg 107, 6581 EH Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024 - 358 02 57
Stad: Malden
Route: Rijksweg 107
Postcode: 6581 EH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenspeciaalzaak De Molen Renkum, De Molen Putten, De Molen Malden bowlen, Wok Malden menu, De Molen Wok, Chinees Malden, Dierenwinkel de molen Westmaas, Wok de Molen Social Deal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierspecialist Naomi Dierspecialist Naomi 409 meter Gezellige winkel en deskundig personeel!
Meat and Bones Meat and Bones 668 meter Gewoon een goed bedrijf met vriendelijke mensen . Weten wat ze doen, goede producten....
Recensies
Zeer vriendelijk personeel, ervaren en geven goed advies! Ze zijn ook realistisch wat betreft producten voor dieren, is iets goed dan is het goed en dat hoeft niet altijd duur te zijn. In tegenstelling tot veel andere dierspecialisten die het er voornamelijk om gaan om veel geld te verdienen. Dus ik zou zeggen ga zo door!
Een fijne winkel met zeer deskundig personeel.
In deze winkel is alles zeer netjes georganiseerd de eigenaar en zijn meer dan talentvolle collega's staan je met interesse en deskundigheid te woord. Ik ben zo blij met deze zaak die heeft mij al zovaak geholpen heeft. Top
Prima winkel met genoeg keuze
Ruime keuze, en kundig personeel
Aardig personeel, goede winkel. Ze zijn wel wat aan de prijs in verhouding met andere winkels. Maar scheelt niet veel en in de nabije omgeving zijn er niet veel uitgebreide dierenwinkels.
Nette, ruim opgezette winkel. Kennis en ervaring ruim aanwezig bij het personeel. Meer dan voldoende voorraad en ruim assortiment.
Zéér mooie winkel met groot assortiment voor tuin- & dierenliefhebbers!! Vriendelijke en behulpzame bediening ! Kortom een ECHTE aanrader!
Helemaal goed. Was daar voor de hond. Keuze zat
Prima winkel, alles qua benodigdheden in huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid