facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Molen hoveniers BV

De Molen hoveniers BV

Info

Foto's, verhalen en tuintips passend bij het tuinseizoen. Blijf ook op de hoogte van tuingeluk en volg ons voor tuintrends en updates van tuinprojecten.



"Op afspraak geopend op zaterdag van 11:00 tot 13:00Rest van de week via email bereikbaar [email protected] of op afspraak."
Adres: Bilwijkerweg 18, 2851 er Haastrecht
Telefoonnummer: 0653369661
Stad: Haastrecht
Route: Bilwijkerweg 18
Postcode: 2851 er


Recensies
Top bedrijf dat je helpt bij je ontwerp en zeer goede adviezen geeft. Zeer heldere communicatie. Deze mannen van de Molen hoveniers werken PROFESSIONEEL en met PASSIE, waardoor je tuin een eyecatcher wordt. Zeker een 5 sterren bedrijf wat betreft deskundigheid en kwaliteit. Dit bedrijf is een aanrader als je een top hovenier zoekt in de regio van GOUDA.
Léon en zijn mannen hebben een prachtige tuin aangelegd, volledig naar onze wensen en zelfs nog wat overtroffen. Een echte aanrader!
Zeer klantvriendelijk en bekwaam bedrijf. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid