facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mobiele Kok Catering

De Mobiele Kok Catering

Info

De Mobiele Kok is van vele markten thuis. De Mobiele Kok verzorgt catering op locatie voor zowel bedrijven als particulieren, in allerlei vormen.

Geschiedenis

De Mobiele Kok onderscheidt zich van andere cateringbedrijven omdat we met verse ingrediënten werken en alles zelf bereiden. Hierdoor is er, naast de mogelijkheden in de brochure, van alles mogelijk. Voor alles hebben we een oplossing en we denken graag met u mee.

Catering in Utrecht of op locatie voor bedrijven en particulieren, kookworkshops, biologische catering, tapas catering, home cooking (uw privékok thuis) of een frietwagen / snackwagen huren, u kunt het zo gek niet bedenken.

We bezorgen uw bestelling in de regio Utrecht, Bunnik, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Leidse Rijn, Breukelen, Vleuten, Vianen, Wijk bij Duurstede en De Meern. Ook voor catering in Amersfoort of catering in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Binnen 10 km bezorgen wij uw bestelling kosteloos. Daar buiten in overleg.



"catering van losse broodjes tot aan complete lunches, BBQ, buffet, hapjes en zelfs een food truck we doen het allemaal!alleen leveren of full service met personeel/ inhuur van materialenvoor bedrijven en particulierenwe bereiden alles ambachtelijk en staan voor kwaliteit met een hoge service.we score inmiddels al een 9,3 op klanten vertellen 600+ recensieswaar we heel trots op zijn"
Adres: Industrieweg 42, 3606 AS Maarssen
Telefoonnummer: 0346580580
Stad: Maarssen
Route: Industrieweg 42
Postcode: 3606 AS



op zoek naar gerelateerd: Mobiele Kok BBQ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mobiele BBQ De Mobiele BBQ 74 meter Zoals gewoonlijk kozen we weer voor de Mobiele Kok voor ons event. Perfect vlees, ove...
MiniCrêpes mobiele poffertjeskraam MiniCrêpes mobiele poffertjeskraam 529 meter Prima zaak . Kwaliteit en vakman
YEOH YEOH 714 meter Altijd gezellig hier !!
Broodje Brie Broodje Brie 2 km Altijd lekker. Veel variaties en super vers. Echt een aanrader
Barista Company Barista Company 3 km Hier worden goede barista trainingen gegeven en kun je professionele koffiebar's en g...
Recensies
TOP CATERAAR. We hebben heerlijk gegeten, er werken fijne mensen bij de Mobiele Kok en ze komen de afspraken netjes na. Echt een aanrader en ik ga in de toekomst zeker nog een keer gebruik maken van jullie catering diensten!
Dit jaar wederom het Kerstdiner door DMK laten verzorgen. De combinatie van lekker eten met vrienden terwijl je volledig ontzorgd bent is toch wel héél fijn! Het eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd meer dan genoeg voor iedereen! en de vuile vaat zoals de borden, bestek, schalen etc. de volgende dag ook weer netjes opgehaald. Het is natuurlijk niet gratis om zo goed bediend en ontzorgd te worden, maar wij vinden de prijs-kwaliteit echt meer dan gerechtvaardigd.
Meerdere malen bij de Mobiele Kok besteld en altijd goed verzorgd. Cateraar komt zijn afspraken na en is flexibel wanneer er op het laaste moment nog wijzigingen gedaan worden.
Het kerstbuffet afgenomen. In het begin erg fijne communicatie Het eten viel helaas tegen. Meneer gaf bij de feedback die ik gaf mijn moeder de schuld dat ze niet begreep hoe het buffet werkte. Dat het daardoor droog is geworden. Mijn zus heeft het echter geregeld en mijn moeder kon het prima vertellen. Ik snap dat het door de kerstdrukte misschien minder kan zijn qua kwaliteit, maar niet alleen het warme vlees viel tegen. En iemand anders de schuld geven is niet chique. Hopelijk was dit een momentopname gezien de overige goede reviews. @demobielekok ik kan niet reageren op uw reactie, maar we hadden ook geen varkenshaas besteld maar wild ragout. Wat we dus niet hebben gehad. En het was niet alleen de varkenshaas. En weer probeert u onze ervaring weg te wuiven door aan te geven dat andere het ervaren hebben als fantastisch. Om kunnen gaan met feedback als ondernemer is naar mijn mening overigens redelijk essentiel. Het is wat het is en ik ga ervanuit dat het een momentopname was.
Uitstekende keuze geweest om de BBQ te laten verzorgen door 'de Mobiele Kok'! Nette service, goede prijs/kwaliteit, lekkere salades, lekker vlees, goede planning mbt. brengen en ophalen en geen afwas achteraf! Aanrader!
Heel tevreden met de tapas en het 'Buffet du Chef' dat we bij de Mobiele Kok hadden besteld voor ons feestje! Het was allemaal heel vers en smaakvol en mooi gepresenteerd. Er werd heel goed meegedacht met de wensen ivm noten- en zuivelallergieën en Bas was op het moment zelf ook telefonisch bereikbaar voor een laatste check. Bij een volgend feestje denken we zeker weer aan de Mobiele Kok!
Voor onze grote hockey vereniging maken we regelmatig gebruik van de diensten van De Mobiele Kok. Zowel 'low budget' als luxe cateringen. En we zijn altijd zeer tevreden en onze gasten ook. Ook met last minute aanvragen, weten ze goed in te springen, dus wij blijven gebruik maken van de Mobiele Kok voor onze BBQ's, lunches & diners.
Afgelopen week een BBQ geregeld via de mobiel kok voor een afscheid van een collega. Alles was tot in de puntjes geregeld en er werd ook meegedacht. Er kan snel worden geschakeld had op het laatste moment nog een paar mensen erbij gekregen. Ook dit was geen probleem. De koks waren zeer beleefd en netjes, legde het eea goed uit en deden het ontzettend goed. Vlees was goed bereid, salades waren heerlijk en iedereen was uiterste tevreden. Er was genoeg en voor ieder wat wils. Echt een aanrader voor wie een onbezorgde middag wil hebben. In één woord top verzorgd en wij komen zeker nog een keertje terug.
Was erg lekker, en van het begin tot het eind was alles tot in de puntjes geregeld. Bijzonder om in deze drukke tijden toch nog een bbq te kunnen doen voor mijn verjaardag. Ik ga jullie zeker onthouden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid