facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mineursberg

De Mineursberg

Info

Groepsaccommodatie de Mineursberg

Geschiedenis

De Mineursberg is een groepsaccommodatie voor max. 36 personen in de Reekse bossen. De accommodatie bestaat uit 3 bungalows, een terras, tafeltennistafel, kunstgras voetbalveld, beachvolleybalveld, een kampvuurkuil en 2,5 hectare eigen bos. Doordat de accommodatie in de bossen ligt en altijd aan één groep tegelijk wordt verhuurd is privacy gegarandeerd en kunt u ongestoord genieten van de bosrijke omgeving.
Kijk voor meer informatie op onze website www.demineursberg.nl of mail naar [email protected]!

Adres: Kamplaan 1, 5375KP Reek
Telefoonnummer: 0628163535
Stad: Reek
Route: Kamplaan 1
Postcode: 5375KP



op zoek naar gerelateerd: Avontyr, Vakantiehuis Reek, Groepsaccommodatie Maashorst, Demineursberg, Groepsaccommodatie Reek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Achilles Reek Achilles Reek 2 km 2e kerstdag wandeling 15 km..goed verzorgd..goede rustplaats..
HoofWear HoofWear 4 km Super goede hoefsmid, mijn paard staat sinds ik hier kom perfect op haar hoeven. Terw...
Recensies
Geweldig! Veel mogelijkheden voor wandelingen Maashorst of iets verder richting Nijmegen en recreatie op het eigen terrein. Een super plek met veel privacy. Bij regen zit je buiten door de veranda's toch droog. Eigenaar is vriendelijk, enthousiast en betrokken. De keurslager uit Reek verzorgt goede BBQ! Houd je van in de natuur verblijven, dan zit je hier gebeiteld.
Prima huisje met leuk klimtoestel met glijbaan in de woonkamer! Kinderbedje, badkamer met bad en aankleedtafel zijn fijn... En buiten ook de schommels, glijbaan, vuurplaats, balveldjes en vooral de tafeltennistafel! Fijn er ook boeken,spelletjes en speelgoed is en prima keuken met grote oven en zespits kookplaat en top dat er ook WiFi is... Alleen geen bereik op het hele terrein, dus wat lastiger met babyfoon via je mobieltje.
mooi in de bossen gewandeld met de hondLocatie: 5/5
Prachtige groeps accommodatie, vooral voor de kinderen veel mogelijkheden. Veel 2 persoons slaapkamers.
Leuke familie weekend locatie. Kampvuur en panna veldje. Top!
Fijne plek om te verblijven met grote groep
Leuk, vooral ook voor de kids!
Geweldig verblijf
Geweldige locatie
Vertaald door Google Ik heb mijn dertigste verjaardag daar gevierd met een groep vrienden. Het is een perfecte locatie voor een groep die ontspannen dagen in het bos wil doorbrengen, met veel privacy en veel activiteiten volleybal, tafeltennis, voetbal, BBQ. De huizen zijn eenvoudig, maar alle benodigde apparatuur is aanwezig, de eigenaren zijn zeer behulpzaam en makkelijk in de omgang. Origineel I celebrated my thirties birthday there with a group of friends. It's a perfect location for a group that wants to spent relaxing days in the woods, with a lot of privacy and many activities volleyball, table tennis, football, BBQ. The houses are simple, but all necessary equipment is there, the owners are very helpful and easy going.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid