facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meubel Importeur

De Meubel Importeur
"De Meubel Importeur is de specialist op het gebied van trendy mango houten meubelen tegen een ongekend scherpe prijs"
Adres:
Telefoonnummer: 084 8821654
Stad: Hem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonland Bussum Woonland Bussum 44 km Veel keuze, prettige bediening. Kijkje zeker waard
Recensies
Complete meubelset gekocht waar we ontzettend blij mee zijn! Set bestaat uit een grote buffetkast, grote tafel, dressoir, tv meubel,voor tafel en een wandrek. Meubels zijn van sterkte kwaliteit en staan echt prachtig in ons nieuwe huis! Geen moment spijt gehad van onze aankoop bij de meubel importeur. Ook goed geholpen vooraf en via de mail goed op de hoogte gebracht van de levering. in 1 woord geweldig! Wij raden de meubel importeur zeker aan. Nogmaals bedankt voor de goede service en onze prachtige meubels.
We zijn ontzettend blij met onze mooie,degelijke meubels inclusief eetkamer stoelen,we werden eerst hartelijk ontvangen in de showroom in Grootebroek,ook de jongens van de levering waren ontzettend aardig en niets was ze teveel .Het telefonisch contact verliep zeer prettig over de aflevering van de meubels! Al met al zeer tevreden klanten ,we hebben aan vrienden en collega's aangeraden om zeker een kijkje te gaan nemen op zowel de website als in de showroom !
We zijn enorm blij met onze tafel van de meubel importeur! Zij waren de enige waar we de tafel voor deze prijs konden vinden. We zijn ook erg tevreden over het afspreken van de bezorg dag, hier waren de vriendelijke medewerkers heel flexibel in ook toen wij dit nog een aantal keer wilde wijzigen. Nu staat de tafel al een tijdje in ons nieuwe huis en we krijgen er veel complimenten over. Het voldoet helemaal aan onze verwachtingen!
Enorm blij met onze nieuwe meubels. Na vele verschillende winkels en online shops gezien te hebben de meubels bij de Meubel Importeur besteld. Ze hebben de scherpste prijzen. Service was heel goed. Een paar keer via email contact gehad omdat we gingen verbouwen en de meubels in een bepaalde week wilde ontvangen. Bijna alle meubels ook daadwerkelijk in die week geleverd gekregen. Tv meubel 2 weken later. Bezorging ging ook erg soepel. Dag van te voren kreeg je een tijdsindicatie door. Op de dag van levering werd er een half uur van te voren gebeld. Alles perfect geregeld.
Wij zochten mango houten tafels. We gingen gelijk een kijkje nemen bij De Meubel Importeur. Wauwww wat hebben jullie mooie spullen. We hebben maten opgemeten en hebben gelijk een bestelling geplaatst voor de ovale salontafel en voor de ovale eettafel. De ovale eettafel kwam met een kras. Heb gelijk contact opgenomen. We mochten de blad gebruiken tot dat er een nieuwe werd verzonden. De nieuwe blad was binnen 1 week geleverd. We zijn superblij met onze aankoop. En de kwaliteit is heel goed. Hele stevige materiaal en het ziet er mooi uit.
Sinds een jaar hebben wij meubels van jullie in ons huis staan en we zijn er super blij mee. Ook de service van de meubelimporteur zijn top en ook van het transportbedrijf. Bij beide ook telefonisch netjes te woord gestaan. Super goede service. Onze complimenten. Nu nog even wachten op de boekenkast, dan hebben we alles compleet. Wij zullen jullie bij iedereen aanraden!!! Met vriendelijke groet, fam Verheugt uit Hoogerheide.
Hele mooie meubels ontvangen van de meubelimporteur. Vond het erg spannend om dit online te doen maar had dit soort meubels als eens ergens ‘ in het echt’ gezien en bekeken. Dus uiteindelijk de stap gezet en de set van 3 salontafels, buffetkast en Het tv meubel besteld. Vooraf een keer telefonisch contact gehad over de levering en daar heel vriendelijk en goed geholpen. Ook is alles sneller geleverd dan verwacht en ook de bezorger was vriendelijk en samen hebben we de meubels naar binnen gebracht. Ik ben heel erg blij met de meubels! Kortom een aanrader dit bedrijf.
Wat zijn we blij met onze nieuwe meubels van De Meubel Importeur. Een prachtige Mango houten ovale tafel. Lekker groot en tevens onze favoriete plek om te zitten. Prachtige buffetkast met ijzeren schuifdeuren en een bijpassend televisiemeubel maken het helemaal af. Alles werd keurig afgeleverd. Het kleine defect aan de buffetkast werd met een perfecte service verholpen. Toppers!
Stevige en mooie tafel. Kasten komen dinsdag binnen. Al eerder een tv meubel en ronde tafel gekocht bij de meubelimporteur. De laatste tafel en kasten zijn voor mijn dochter die samen met ons haar ouders is verhuisd naar een dubbele huurwoning. Dit zijn twee huurwoningen met in de woonkamer een doorgang naar elkaar toe. Dit vanwege de 24 uurs zorgtoezicht die zij nodig heeft vanwege 24 uurs beademing. Zo kan zij toch op zich zelf wonen en de zorg krijgen die altijd in de nabijheid is. Mvg. Bertjan Kavelaars.
Meubel importeur, Bedankt voor de goede levering van onze spullen een mooie eettafel ovaal 110 x 240 salontafel rond 90 cm. En het tv meubel van 140 cm En het gave muurrek rond 80 cm. We zijn er erg blij mee . Ik geef jullie een dikke 10 Mvg Piet
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Meubel Importeur met het openbaar vervoer


Venhuizen, De Hout 40 meter
412
Venhuizen, De Hout 70 meter
412

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid