facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meiden - Koffie, lunch en verse friet.

De Meiden - Koffie, lunch en verse friet.

Info

De Meiden Swifterbant, Koffie, lunch, verse ambachtelijke friet en heerlijke snacks.

Geschiedenis

Verse friet, broodjes en koffie



"Bij de Meiden kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, een uitgebreide lunch, een vers afgebakken broodje, een heerlijk ambachtelijk frietje en snack of gewoon gezellig voor een drankje op het terras.Dagelijks staan De Meiden met veel trots en enthousiasme in de zaak, om eenieder van jong tot oud te verwelkomen.Uiteraard kunt u bij ons ook de producten afhalen."
Adres: Zuidsingel 46, 8255 CH Swifterbant
Telefoonnummer: 0321340263
ln.nediem-ed@ofni
Stad: Swifterbant
Route: Zuidsingel 46
Postcode: 8255 CH



op zoek naar gerelateerd: snackbar swifterbant, lunchroom de meiden swifterbant, de meiden swifterbant, de meiden swifterbant openingstijden
Recensies
Ooit via een vriend een paar keer wat gegeten/gerstensapjes genuttigd En eigenlijk sindsdien een vaste plek waar we eens per week een vers patatje halen na werk. Mams: Als ze je bij je voornaam weten bij een snackbar kom je er te vaak. Vrienden: Zit je nu alweer bij de meiden? Kortom zeker waard om eens aan te waaien!
Het eten in jullie restaurant is altijd goed, lekkere verse friet en hamburgers goed stevig belegd. Nu een keer wat thuis laten bezorgen en dat valt mij erg tegen. Best wel harde patat, een hamburger die al nat gesopt was en bij pakken het broodje al weggleed, alsof het al een tijdje in de tas klaar stond voor bezorging.
Het personeel is heel onaardig. Ze schreeuwen zelfs door de telefoon tegen je. Wij hadden perongeluk de verkeerde bestelling gekregen en ze wouden niet de moeite doen om de goede bestelling te brengen ze doen heel onaardig en gemeen. IK KOM NOOIT MEER TERUG !!
Een gezellige snackbar met een mooi terras. Fijn personeel. Zeker een aanrader om langs te gaan.
Afgelopen zaterdag weer daar gegeten. Gezellige sfeer, mooi schoon, heerlijke friet, vriendelijke medewerkers. Lekker bier op de tap.
Heerlijke gast vrije tent, Zeker een aanrader!
Heerlijke verse friet. Super gezellig personeel.
Helaas is de zaak enorm achteruit gegaan na overname, vooral op het gebied van klantvriendelijkheid Je word chagrijnig geholpen vooral de dochter van de eigenaresse zelf! Verder heeft het eten niet meer de kwaliteit van eerder, de patat is slap en vooral erg smaakloos Geen aanrader meer om even gezellig een patatje te nuttigen.
Wat een gezellige tent! Iedereen aan te raden.
Heerlijk gegeten! Goede service en super leuke sfeer in de zaak. Toegankelijk, namelijk een parkeerplaats voor de deur. Vanaf nu mijn vaste plek om heerlijke verse frieten te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid