facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meesterproef Vlaardingen

De Meesterproef Vlaardingen

Info

De Meesterproef Vlaardingen is een nieuw project van Steenvlinder. Ga straks aan de slag in de oude school en verbouw de klaslokalen tot jouw droomwoning!

Adres: Van Limburg Stirumstraat, Vlaardingen
Telefoonnummer: 0704449894
Stad: Vlaardingen
Route: Van Limburg Stirumstraat


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERA Focus Makelaars Rotterdam ERA Focus Makelaars Rotterdam 2 km Vertaald door Google Geweldige mensen met een servicegerichte aanpak.tp real estate. ...
Parc Claudius Vlaardingen Parc Claudius Vlaardingen 2 km Mooi park, als groene buffer tussen de geluidwal van de A4 en de woonwijk. Veel sport...
Recensies
Advocatenkantoor nabij het centrum van Vlaardingen. Geholpen door mr. Oomkes. Jonge en vriendelijke advocaat. Zeer goede en snelle communicatie. Ook toegankelijk voor mensen met een smalle beurs.
deze advocaat mr.Trooster handelt in het nadeel van zijn cliënt. Hij gaat onvoorbereid naar de zitting en is niet in staat zijn cliënt te verdedigen. Dit is een grap, geen advocaat. Ik raad het ten zeerste af
We hebben nog nooit zo'n gebrek aan kennis, inzet en acties in het nadeel van de klant meegemaakt Dhr.Trooster zou geen zaken moeten leiden omdat zijn acties allen masr schade toebrengen.
Mr. Trooster meet zich een bemiddelende rol aan bij een erfenis kwestie namens wederpartij. Komt schriftelijke toezeggingen niet na en zorgt zelf voor verwarring en vertraging bij de afhandeling. Wellicht komt Mr. Trooster in andere zaken beter tot zijn recht. Mr. Trooster blijkt namelijk geen Erfrechtadvocaat te zijn! Update: Mr. Trooster presteert het om ondanks herinnering meer dan 1,5 maand tijd te nemen voor een reactie! Zou zo moeten zijn dat een Advocaat ethisch handelt. Verre van dit, deze man die uit de Baggerwereld komt en omgeschoold is tot Advocaat zou uit zijn ambt moeten worden gezet. Ik ben benieuwd of er meer klachten zijn over Mr. Trooster? Ik begrijp inmiddels dat er meer klachten zijn over Mr. Trooster dank voor melden , Blijf dit ook melden via reviews!
Mr Mirinde Vermeijden, die bij dit kantoor werkt heeft mij geweldig geholpen. Ze is een vakvrouw die de rust bewaart. Ze denkt in mensen en niet in zaken en was mijn rots in de branding toen ik het zelf niet meer wist.
De heer Trooster werkt in het nadeel van een persoon ik dien een klacht in bij de Tuchtkamer.
Mijn ervaring met dit advocaten kantoor is bijzonder slecht. Eigenlijk is dit het slechtste Advocatenkantoor wat in 40 jaar ben tegen gekomen. Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Wat een waardeloze mensen werken daar.
Hij heeft altijd goede troefkwesties ik raad het aan
Prima kantoor. Kundige mensen. Ik heb voor de bedrijven waar ik werk manager zorginstellingen op allerlei wijze deskundig advies gekregen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid