facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meesterproef

"Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waarvan u zult smullen! We hebben verschillende open wijnen om uw lunch of diner te complementeren en diverse lokale speciaalbieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren."
Adres: Waalbandijk 20 , Nijmegen 6541 AJ, NL
Telefoonnummer: 06 23366490
Stad: Nijmegen
Route: Waalbandijk 20
Postcode: 6541 AJ


Openingstijden

Donderdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: de meesterproef nijmegen menu, meesterproef social deal, de meesterproef nijmegen recensie, meesterproef nijmegen terras, meesterproef groupon, de firma nijmegen, meesterproef nijmegen groupon, de meesterproef amersfoort
Recensies
Ontzettend heerlijk gegeten hier! Mega vriendelijk personeel in een informele setting. De tartaar en burrata vooraf waren geweldig. Ook de hoofdgerechten forel en gnudi waren eveneens bizar lekker. Heel blij dat we hier ons vijf-jaar jubileum hebben gevierd! We komen zeker nog terug!
Afgelopen zondag high beer gehad bij de Meesterproef. Wat leuk was het! Superlekker en de bediening was top! Goede en enthousiaste uitleg gekregen over de verschillende bieren en hapjes. We hebben genoten! Aanrader!
Laatst prima gegeten hier en een leuke sfeer! In vergelijking met andere restaurants betaal je hier wel relatief veel voor de kwaliteit van het eten naar mijn mening.
Leuk om te zien dat het Honig complex zo'n leuke bestemming heeft gekregen. We hebben genoten van de heerlijke gerechten en het zeer vriendelijke en gastvrije personeel. We komen zeker nog eens terug!!
Wij hebben een hele leuke avond gehad. We hebben met z’n tweeën Kerst gevierd bij Meesterproef en dit was erg leuk! Er hangt een gezellige sfeer en het is een unieke locatie. Het eten was heel lekker en het wijnarrangement paste goed bij de gerechtjes. Er werd zorgvuldig uitgelegd waarom de wijnen bij het eten pasten. Het personeel was stuk voor stuk erg vriendelijk. Wij zijn heel blij naar huis gegaan!
Onze vraag of we konden lunchen werd door een ontzettend onvriendelijke mevrouw beantwoord met “ik dacht het niet hè”. Er was een bruiloft vandaag. Dit stond verder nergens aangegeven. Deze boodschap had ook op een vriendelijke manier doorgegeven kunnen worden. Wij willen in ieder geval niet eten in een restaurant waar je op deze manier benaderd wordt.
Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant. Ben je in de buurt, ga reserveren. Personeel is vriendelijk en kundig. Wij komen zeker terug en zeker in de zomer op het terras, want dat zag er prachtig uit, maar waren er vandaag 13/11 dus koud en donker. Binnen zag je de boten langsvaren. Parkeren: Ruim, plek genoeg
Wow, echt top! Prachtige en onverwachte locatie, zeer verrassend. Een menukaart die je gewoon moet proberen, het is echt heel erg lekker. Vers, goed bereid, opvallende smaken combinaties, heerlijk! Zelfs de grote hond mocht mee en kreeg een bakje water
Puur eten op een fantastische locatie. De oude Honigfabriek is in stijl omgebouwd met o.a. een restaurant met een open keuken en een heerlijk terras aan de Waal. Met een gevarieerde kaart is er genoeg keuze. De sfeer is erg goed en medewerkers vertellen wat er op je bord ligt. Kortom: Aanrader!
Wat een leuke en sfeervolle plek. Ook het interieur ziet er geweldig uit. Vandaag hier lunch gehad. De zalm was goddelijk. Personeel was vriendelijk. Tips/aandachtspunten: We waren met een baby en ik vond geen lift. Ik heb nog gekeken, maar zag alleen trappen. We hebben dus alles de trap op moeten tillen. Boven zag ik een lift. Indien de lift in gebruik is, zou het handig zijn om een bord te plaatsen zodat deze te vinden is. Er zijn kinderstoelen aanwezig, maar geen verschoningsruimte. Het is heel eenvoudig om een kleine tafel te plaatsen met een matje erop kost maar een paar euro. Het personeel zei dat alleen in het weekend voornamelijk ouders met kinderen komen. Dan verbaast het me helemaal dat er niet aan gedacht wordt om deze doelgroep tegemoet te komen. De tafel kan eenvoudig geplaatst worden net voor de deuren naar de grote ruimte naar de wc bijvoorbeeld. Dan kom ik graag terug. Nu moesten we onze baby binnen op een bank verschonen wat wellicht niet mogelijk is als het druk is.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Meesterproef.

Nijmegen bistro's

openingstijden, locatie, vervoer. Waalbandijk 20 nijmegen frans kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Meesterproef adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Meesterproef. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Meesterproef delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Viking De Viking 910 meter Lekker gegeten, glutenvrij brood aanwezig. Harde schoolstoeltjes om op te zitten, maa...
De Schat De Schat 1 km Het was een hele ervaring. De gastvrouw legde de servet op je schoot nadat ze je netj...
Grand Café Riva Grand Café Riva 1 km Lauw bier, lang wachten op de rekening. Niet voor herhaling vatbaar.
De Stadstuyn Nijmegen De Stadstuyn Nijmegen 2 km Helemaal prima. Met mooi weer heerlijk in de ruime achtertuin tafelen. Ruime porties...
Qke-leQ Qke-leQ 2 km Het eten was niet smaakvol. Uiteraard is de prijs ook laag, alleen dan nog Notting Hi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid