facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meerpaal

De Meerpaal

Geschiedenis

Taveerne De Meerpaal is gevestigd aan de Vismarkt 5 te Hulst. We hebben 40 zitplaatsen in de overdekte en verwarmde serre en 152 zitplaatsen op het terras. U kunt u alle dagen van het jaar van ons uitgebreid aanbod genieten. Een uitgebreide menukaart en een ruim aanbod aan dranken.
U kunt bij ons ook een feest of een borrel organiseren. We hebben ervaring in trouwfeesten, geboorteborrels, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, verjaardagsfeesten, catering aan huis en koffietafels. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we ook 's avonds open en biedt het café ruimte voor gezellig een avondje uit.

Adres: Vismarkt 5, 4561 AZ Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31621544143
Stad: Hulst
Route: Vismarkt 5
Postcode: 4561 AZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00

Recensies
De bediening is hier slecht, en de eigenaar is onfatsoenlijk en agressief. Dit is een plek waar je beter gewoon voorbij kunt lopen. Deze gelegenheid krijgt slecht 1 ster, omdat minder niet mogelijk is, maar eigenlijk is dat al te veel.
Eten verwijderen ze hier beter van de kaart,lijkt nergens op.
Lang gewacht, weggegaan zonder consumptie...Nooit meer.
Leuke gezellige plek aan de bierkaai. Goede bier kaart.
Wel erg lang wachten op service de baas kom ni echt vriendelijk over
Het was wel ok
Aardige bediening en heerlijke appelgebak
Gezellig café
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid