facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meerhoeve & Sevens

Info

Het best bewaarde geheim van Zuid-Holland !
trouwen op locatie, feesten, buffetten, rondvaarten, recepties, en heerlijk eten ...

Adres: Boekhorsterweg 18, 2374BN Oud Ade
Telefoonnummer: 0715018291
Stad: Oud-Ade
Route: Boekhorsterweg 18
Postcode: 2374BN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Trouwlocatie Oud Ade, Restaurant Oud Ade, Boerderij De Meerhoeve, Partyboerderij Zuid-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserievennemeer Brasserievennemeer 1 km Met een clubje motoren deze bikerstop aangedaan voor de lunch. Gezien het uithang bor...
Recensies
Echt een top locatie om een aantal dagen bij te komen. We zaten in de villa met sauna boot en hot tub in de tuin. Ontbijt was echt goed geregeld door Alex. De bootreis was ook erg gezellie en goed geregeld. En de kok die de eigenaar Alex had geregeld was echt een topper met de Bbq. Super bedankt voor het gezellige top verrassingsweekend via fam Lems
Alex en zijn team hebben een prachtig bruiloftsdinner en feest voor ons geregeld, perfect uitgevoerd met heerlijk eten! Glutenvrij en lactosevrij is geen enkel probleem. Warm aanbevolen!
Mooie trouwlocatie, trouwen middels boot gebracht, buffet top geregeld en ruime zaal
Wij zijn hier gisteren getrouwd. Wat een mooie dag! Een prachtige locatie. Alles was top geregeld door Alex en zijn team. Een mooi trouweiland, lekker eten en drinken, vriendelijk personeel. In 1 woord geweldig!
Heel goed verzorgd, vriendelijke bediening en bovenal heerlijk eten! 5 sterren van mij...
Gisteren getrouwd op deze prachtige locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld door Alex en zijn personeel. Allemaal super vriendelijk en erg behulpzaam. Ik kan het iedereen aanraden!! Fantastisch!
In het verleden ben ik er een keer geweest in de nabije toekomst ga ik er weer naartoe
Alleen een hele laatste stuk weg om er te komen. Een of ander smal landweg ,waar net 1 auto op kan. Zou daar ook niet graag in het donker willen rijden.
Was op een bruiloft daar. Alles leek me prima daar, vriendelijke mensen goed eten
Afgelopen zondag een feestje gegeven in de Meerhoeve voor 60 personen. Het was een groot succes, mede door de enorme inzet van Alex van de Meer en zijn team. Enthousiaste bediening, uitstekende landelijke lokatie aan het water. Alles tot in de puntjes verzorgd, de taarten en later het buffet was TOP! Een dikke vette aanrader voor wie er zijn feest wil houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid