facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De masseur voor jou

Info

Een masseur voor alle leeftijden! Een sport- en wellness masseur is dé specialist op het gebied van alle soorten massage, blessurepreventie en verzorging!

Geschiedenis

"De masseur voor jou" is dé Allround masseur van jong tot oud. Heb je last van lichamelijke klachten, blessures of wil je ontstressen, dan kun je bij mij terecht voor een sportmassage, klachtenbehandeling of ontspanningsmassage. Ben je zwanger of heb je kinderen dan ben je bij mij in goede handen met een Zwangerschapsmassage, Babymassage of Massage en ADHD. Ook als je een maatje minder wilt kan je kiezen voor een afslankmassage of bij ernstige hoofdpijn, behandel ik je met hoofdpijnmassage. Heb je een eigen bedrijf denk dan eens aan een stoelmassage voor de medewerkers om het ziekteverzuim zo veel mogelijk uit te sluiten.
Soepel en Betrouwbaar!



"De masseur voor jou is dé specialist op het gebied van alle soorten massage, blessurepreventie en verzorging. Door de brede kennis en samenwerking met verschillende fysiotherapeuten ben je in goede handen op gebied van sport- en Wellnessmassage bij massagetherapeut Saskia van Woudenberg.Zij heeft zich onder andere gespecialiseerd in Sportmassage, ontspanningsmassage, aroma therapie en dorn therapie. Check voor de overige massages e website.De masseur voor jou is Soepel en Betrouwbaar. Veiligheid, wederzijds vertrouwen en goede sfeer zijn erg belangrijk. In de prachtige ruimte binnen BeautyPlaza zal je je snel op je gemak voelen."
Adres:
Telefoonnummer: 06-21227003
Stad: Montfoort


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty & Feet by Esther Beauty & Feet by Esther 586 meter Ervaar de waarde van Beauty & Feet by Esther. Kijk rustig rond en zie wat ik je kan b...
Desiree van den Engel - Sportmassage Desiree van den Engel - Sportmassage 604 meter Het aanbieden van sportmassages, het behandelen van blessures en het verlichten van k...
Attent Massage Attent Massage 695 meter Elke twee weken laat ik Ada mijn lichaam losmasseren. Ik ben bij haar gekomen met eno...
Recensies
Meerdere keren superfijne ontspanningsmassages gehad. Daarnaast ook geholpen bij RSI klachten. Echt even een uurtje voor jezelf met daarbij een goed gesprek. Aanrader!
Fijne babyspa en - massage. Duidelijke instructies en nog wat nuttige tips mee gehad. Geen kind meer gehad aan de kleine de rest van de dag.
Hele fijne masseuze, laat je echt op je gemak voelen. Ga er morgen voor een tweede keer naar terug. Ik kom uitgerust weer thuis.
Werkelijk perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid