facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Markies Zonwering & Woninginrichting

De Markies Zonwering & Woninginrichting

Info

Uw leverancier voor al uw binnen en buitenzonweringsproducten, alsmede voor uw vloeren en gordijnen.

Geschiedenis

Advies, kwaliteitsproducten, betaalbare prijs, uitstekende service en altijd garantie op producten en montage; dat is waar De Markies Zonwering & Woninginrichting voor staat. We denken graag met u mee en gaan altijd voor de best mogelijke oplossing.

Op het gebied van zonwering leveren wij een breed assortiment van alleen maar kwaliteitsproducten en zijn dealer van gerenommeerde leveranciers.
Naast de traditionele buitenzonwering zoals screens, knikarmschermen, markiezen, horren en rolluiken leveren wij ook binnenzonwering.
Met binnenzonwering creeert u sfeer in uw woning en geeft tevens bescherming tegen de zon en warmte. Hierbij heeft u o.a. de keuze uit Plissé, Duette, rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen.



"Advies, kwaliteitsproducten, betaalbare prijs, uitstekende service en altijd garantie op producten en montage; dat is waar De Markies Zonwering & Woninginrichting voor staat."
Adres: Groenestraat 59, 6991 GC Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 026 495 0488
Stad: Rheden
Route: Groenestraat 59
Postcode: 6991 GC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00

Recensies
Echt een geweldige service! Altijd behulpzaam en vriendelijk. En prachtige gordijnen!!
Robert bedankt , Wederom top service helemaal super !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid