facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Markies van Karabas

"Buffetrestaurant en partycentrum De Markies van Karabas is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Schoonoord. In dit restaurant in Drenthe kan men genieten van onbeperkt eten van het luxe buffet. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat ook de kinderen een onvergetelijk bezoek in ons restaurant beleven. Met onze kinderzaal en kinderbioscoop zijn wij een erg kindvriendelijk restaurant, waar zowel de kinderen als de ouders onbezorgd kunnen genieten."
Adres: Slenerweg 83A , Schoonoord 7848 AG, NL
Telefoonnummer: 0591 382 712
Stad: Schoonoord
Route: Slenerweg 83A
Postcode: 7848 AG


Openingstijden

Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: markies van karabas recensies, kindvriendelijk restaurant drenthe, markies van carabas driebergen, lopend buffet onbeperkt eten, buffetrestaurant emmen, restaurant schoonoord drenthe, buffetrestaurant drenthe, restaurant met indoor speeltuin drenthe
Recensies
Wat een ontdekking! Jammer dat we dit restaurant niet eerder hebben ontdekt! Heel gezellig en gastvrij buffetrestaurant, vriendelijke bediening, riante keuze qua eten, en heerlijk ijs! Verder nog een zeer uitgebreide speelhal, bioscoop, sjoelen, airhockey, poolen, videospellen, speelgoed... iedereen kan zich hier wel vermaken!
Service van het personeel, de speelruimte voor kinderen en het eten zijn grote pluspunten. Interieur en toiletten zijn gedateerd, maar het is er gezellig en zelfs als er veel mensen zijn kan je er rustig/ontspannen zitten.
Zeer goed eten voor een prima prijs. Ook de voorzieningen voor kinderen zijn geweldig. Een aparte kinderhal met begeleiding met speelgoed, Playstation en ander vermaak voor elke leeftijd. Het buffet heeft voor ieder wat wils en erg vers.
We hebben hier een verjaardag gevierd. Doen dit vaker bij de Markies. Het was gezellig. Koud en warm buffet met ruime keuze voor ieder wat wils. Vis, vlees, warme en koude groenten en Vega. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel, vlotte bediening.
Leuk voor kinderen. Maar je kan beter naar de snackbar gaan. Elke hap eten smaakte alsof ik een zout-liksteen aflebberde. Bovendienwas alles lauw tot koud. Alles gekookt uit pakjes. Zo vanuit de Makro hup de warmhoud bak in. Gelukkig was het goed vet, zodat het niet snel bederft.
Gezellige plek om veel dingen te proeven.leuke huiselijke sfeer. Met openhaard en de inrichting is als of je gezellig thuis zit met de groep of met 2 personen. De chef-kok Marcel legt graag zijn keuken/proeverij uit. Volgens hem moet je het ook een beetje zien als een proef keuken waar je veel dingen kunt uitproberen. Marcel komt ook bij je aan tafel om te vragen of alles naar wens is.zie je niet vaak meer. Leuke gezellige man. Personeel is ook vlot. Keurig en netjes.als de kinderen even niet willen eten kunnen zich prima vermaken in het grote speelkamer met meer dan genoeg speel attributen met bioscoop.er is ook kinder toezicht "nanny" Kortom een gezellige "huis" restaurant waar ik vast nog wel eens vaker zal komen.ben zeer tevreden.
Super als je met jonge kids uiteten gaat. Zij hebben heerlijk kunnen spelen en tussen het spelen door lekkere hapjes gegeten. Papa en mama konden ook rustig eten en genieten Ruime keuze aan eten! Patatjes wel erg zout! Wij gaan vaker
Vanavond geprobeerd aangezien we in de buurt op vakantie zijn en iets zochten waar de kinderen ook konden spelen. Voordat de kinderen ook maar in het speelgedeelte waren geweest zijn we weer vertrokken nadat we ons beklag gedaan hadden. Wat een slechte kwaliteit, nog nooit eerder zo slecht gegeten! Smakeloos, lauw en vies vet voer. Kregen een kleine compensatie/korting maar stond niet in verhouding voor hetgeen we slechts gegeten hadden. Advies; ga eens jullie recensies nalezen en op bezoek bij restaurants waar ze het wel begrepen hebben!
Vorig weekend hebben we hier gegeten. We zijn hier 3 jaar geleden ook geweest en toen was het eten erg goed. Vorig weekend was het eten erg slecht. De prijs is erg hoog in vergelijking met de kwaliteit die je krijgt. De dag erna bleek ook de helft van het gezelschap van 20 personen last van buikklachten en diarree te hebben. Dus voor ons nooit meer.
Een restaurant met een buffet. Vreselijk eten!! Vet en vreselijk zout!! Salades kwamen uit bakjes van de supermarkt. Vlees en vis waren niet echt warm. Eigenlijk niet eens een ster waard! Hier moet de keuringsdienst van waarde eens naar komen kijken. Bediening was aardig maar verkeerd gekleed. Topje en een zeer korte broek waardoor alle tatoeages te zien waren. Eens en nooit meer!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid